Zveme tě na BMW GS Experience Dny do ŠIKLOVA MLÝNA

Zveme tě na BMW GS Experience Dny do ŠIKLOVA MLÝNA

Přijď si pořádně ozkoušet mašiny BMW Motorrad a zažij s námi neobyčejné léto!

BMW GS EXPERIENCE DNY 2022

I letošní rok se neobejde bez BMW GS EXPERIENCE DNů, které se ale letos budou konat v zábavním parku Šikland. Tentokrát si naše motorky osaháš nejen v terénu, ale i na silnici a budeš na to mít celý den, aby byl tvůj dojem ze strojů kompletní. Nevadí, že jsi zatím jezdil jen po asfaltu, otestovat motorku v terénu může s pomocí našich instruktorů každý! 

REGISTRACE ZDE

KDE: Zábavní park Šikland

Zvole 49, 592 56 Zvole nad Pernštejnem

KDY: 6.8.2022

Sobota, 9:00 - 18:00

Nemáš vlastní GS nebo máš leštěnku, která terén ještě neviděla? Myslíme i na to! Celý event absolvuješ na našich nových motorkách. Máme pro tebe připravené například BMW R 1250 GS Adventure, R 1250 GS, F 850 GS, F 750 GS a G 310 GS, které si všechny otestuješ. Na akci se ti budou věnovat profesionální instruktoři z Motoškoly Přijďte se projet, kteří tě s našimi motorkami a jejich ovládáním v terénu i na silnici seznámí. Jejich přístup se dá shrnout slovy, čím víc se bavíš, tím víc se naučíš. 

Na co se můžeš těšit?

  • Zapůjčení našich nových motorek BMW GS
  • Profesionální instruktory
  • Teoretickou i praktickou část výuky jízdy v terénu a na silnici
  • Volné jízdy
  • Představení modelů 
  • Občerstvení

BMW GS EXPERIENCE DNY se konají  od 9:00 do 18:00 (celodenní akce). V rámci off road části si pod vedením zkušených instruktorů vyzkoušíš ovládání motorky na nezpěvněném povrchu (zatáčení, brzdění, otáčení na malém prostoru a výjezdy a sjezdy) a na závěr tě čeká oblíbená volná jízda po off roadové trati.  Na silničním programu si zase vyzkoušíš různé jízdní režimy. Máme připravenou celou modelovou řadu BMW GS včetně R nineT Urban G/S a tak si budeš moc na vlastní kůži vyzkoušet rozdíl mezi jednotlivými motorkami a zjistit jejich přednosti.  

 REGISTRACE ZDE

V případě jakýchkoli dotazů neváhejte kontaktovat naše prodejce značky BMW Motorrad:

Lucie Pulkrábková

Mgr. Lucie Pulkrábková

prodejce motocyklů

lucie.pulkrabkova@motocentrum-barth.cz