ŽHAVÉ CENY OBLÍBENÝCH PRODUKTŮ BMW MOTORRAD

ŽHAVÉ CENY OBLÍBENÝCH PRODUKTŮ BMW MOTORRAD

AKTUÁLNÍ KOLEKCE ZA SKVĚLÉ CENY!

AKTUÁLNÍ KOLEKCE ZA SKVĚLÉ CENY!

Ať už si vybereš přilbu na GS, designovou přilbu nebo oblek na enduro či cestovní mašinu, získáš na svůj nákup příjemnou slevu 20 %*. K dispozici jsou také sladěné rukavice, boty a oblečení do deště za skvělé ceny. Naše výrobky nabízejí bezpečné potěšení z jízdy po celý rok a optimální ochranu za každého počasí. Vysoce kvalitní, inovativní materiály a další detaily ti poskytnou na tvých cestách pohodlí. #makelifearide
**Doba platnosti akce: Od 1. září do 30. září 2020. Pouze u participujících BMW Motorrad dealerů. Platí na vybrané produkty do vyprodání zásob. Více informací získáš u svého partnera BMW Mottorad.

Kombinéza dělá jezdce.
Ať už na léto, výlety nebo rallye: Naše kombinézy nabízejí bezpečnou jízdu po celý rok a optimální ochranu za každého počasí. Díky prodyšnému a příjemnému materiálu si užiješ maximální pohodlí a funkčnost. 

Udrž si chladnou hlavu.
Naše přilby garantují maximální bezpečnost a komfort. Poskytují ochranu při změně viditelnosti a také zajistí optimální ventilaci. Ty se můžeš soustředit jen na jízdu. Na naše exklusivní a velice kvalitní produkty je spolehnutí.

MOTOCENTRUM BARTH - PARDUBICE