Zahájili jsme prodej a servis motocyklů značky BMW Motorrad

Od dubna rozšiřujeme portfólio našich motocyklů o německou značku BMW Motorrad

BMW je německý výrobce automobilů, motocyklů a motorů. Hlavní sídlo společnosti je v Mnichově. BMW je mateřskou společností firem Mini a Rolls-Royce a v nedávné minulosti také italské značky Husqvarna, kterou v roce 2013 prodala firmě Stefana Pierera, majitele značky KTM.

BMW Motorrad ti nabízí pro každou příležitost, každou jízdu a každý terén vhodný zážitek – a také vhodný motocykl. Od novinek přes inovace až k četným akcím: objev, co BMW Motorrad chystá na rok 2019. 

SUPERBIKE SUPERLATIVŮ

BMW S 1000 RR
Tento superbike stanoví nová měřítka
Každá součást nového motocyklu RR je potvrzením čelního místa. Pro sebe si nárokuje maximální výkonnost. Superbike je nyní se 152 kW (207 HP) ještě výkonnější – s maximálním točivým momentem 113 Nm při 11 000 ot/min. Díky nové technologii BMW ShiftCam dosahuje nyní v dolním a středním rozsahu otáček podstatně většího výkonu.

Jako jediný sériový superbike se schválením pro silniční provoz má RR hliníkovou kyvnou vidlici, kterou dosud známe jen ze soutěžního sportu. S pouhými 197 kilogramy pohotovostní hmotnosti, novým designem, novou ergonomií, novým motorem a spoustou nových vymožeností stanoví RR zcela nová měřítka.

NOVÉ MODELY BOXER

Od GS po RS
Všechny nové, všechny ještě lepší: modely 1250. Pocit se dá slovy vyjádřit jen těžko. U pocitu z jízdy s motocyklem Boxer tomu není jinak. Ani u aktuálních modelů Boxer: R 1250 GS, R 1250 GS Adventure, R 1250 RT, R 1250 R a R 1250 RS. Mají mnoho společného – pro všechny je typický enormní záběr nového pohonu, který tě kdykoli suverénně a silou zrychlí ze zatáčky. A každý model je optimální pro své specifické použití: Adventure, Tour, Roadster a Sport. Teď můžeš začít.

Nová R 1250 GS - Tvé další dobrodružství čeká
Nová R 1250 GS splňuje všechny požadavky, je naprostý univerzál a díky technologii BMW ShiftCam v novém motoru Boxer ještě více rozšiřuje svůj horizont. Dokonalá kontrola v každé situaci, jak ve městě, tak na venkovské silnici a samozřejmě i v terénu. Působivá účinnost a suverénní nasazení síly dělají z nové R 1250 GS naprostého všeuměla. Pomocí BMW Motorrad Spezial a četných možností individualizace uděláš ze své BMW R 1250 GS dokonalého společníka pro svá příští dobrodružství.

OBJEVITEL SVĚTA

F 850 GS Adventure - Motocykl na tvou cestu po světě
Pokud tě vzrušuje neznámé, měl bys zase jednou vyrazit: S BMW F 850 GS Adventure objevíš nový terén, jsi připraven na nové dobrodružství. Toto cestovní enduro je jako stvořené pro skutečné objevitele světa. Pro člověka, pro něhož žádný cíl není příliš daleko. S F 850 GS Adventure jsi navzdory větru a dešti připraven do každého terénu a zažiješ dobrodružství světa v pohodlí: výškově nastavitelné cestovní čelní sklo, robustní boční obložení, komfortní sedadlo, ochranný rám motoru a nádrž na 23 litrů. To vše pro tvou jízdu světem.