Zahájili jsme autorizovaný prodej a servis motocyklů nových značek

Přibrali jsme celkem 4 nové značky motocyklů a skútrů.

Nové značky Piaggio group

Aprilia, Piaggio, Vespa, Moto Guzzi

Motocentrum BARTH nyní rozšířilo své aktivity prodeje a servisu motocyklů značky YAMAHA a stalo se oficiálním prodejcem značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa.

Zákazníci od prosince na adrese Hůrka 1798 v Pardubicích na Dubině naleznou široký sortiment skútrů a motocyklů čtyř značek koncernu Piaggio Group.

Koncern Piaggio samozřejmě není jenom o motorkách, v každém z koutů proto najdete nabídku oblečení a příslušenství té či oné značky.

Prodejna je rozdělena do čtyř tematických kategorií podle značek. Dýchne na Vás barevná Vespa, projdete kolem racionálního a funkčního Piaggia, za ním stojí vysportovaný kout Aprilia a také zde najdete oázu starých dobrých časů příznivci Moto Guzzi.

Motocentrum BARTH připravuje výstavbu nejmodernějšího showroomu pro koncert Piaggio group, tzv. Motoplex, kam v roce 2020 přestěhuje celé Motocentrum.

Motoplex se ponese v duchu jednotného vzhledu Piaggio Group.

Motoplexy jsou prestižní multibrandová dealerství v rámci mezinárodní prodejní sítě koncernu Piaggio Group, které fungují po celém světě – v domácím Miláně stejně kvalitně jako třeba v Melbourne či Hong Kongu. Během uplynulých tří let bylo na celém světě otevřeno již více než 300 Motoplexů, které představují inovativní model prodeje motocyklů značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa na jednom místě. Kromě motocyklů naleznou zákazníci v Motoplexu také široký výběr příslušenství, značkových produktů, v mnoha případech také servis a odpočinkovou zónu s barem pro občerstvení a salonkem.

Těšíme se na setkání s Vámi.

Tým Motocentrum BARTH

Prohlédněte si skladové motocykly

Vespa
Moto Guzzi
Aprilia
Piaggio