YAMAHA XT1200Z Super Ténéré

Odhalte v sobě dobrodružného ducha a cestujte až na samý konec světa

V každém z nás dřímá dobrodružný duch čekající na své probuzení. A když se touha uniknout z každodenní rutiny stane neodolatelnou, bude tento špičkový motocykl připraven dovézt vás kamkoliv budete chtít. Nejnovější model XT1200 Super Ténéré je konstruován, aby uspokojil vaši touhu poznat, co se skrývá za obzorem.

Vše v tomto maximálně výkonném terénním motocyklu bylo navrženo tak, aby vás přeneslo za hranice vaší představivosti. Motocykl Super Ténéré, vybavený velice výkonným motorem o objemu 1 199 ccm a výkonem 82,4 kW (112PS) @ 7 250 rpm , a robustním rámem s elektronicky nastavitelným systémem odpružením, je připraven přinést vzrušení na silnici a doslova excelovat v terénu.

Terénní cestování vyžaduje zkušenost, odvahu a výdrž - stejně jako víru ve svůj stroj. Víru, že bude milovat kamenité brody a prašné cesty tak jako Vy. Víru, že bude pohodlný na dlouhých cestách. Víru, že má vše, co potřebuje na vykrajování prudkých horských serpentýn. Super Ténéré je od základu stavěný tak, aby to byl nejlepší terénní stroj nové generace. Spojuje v sobě zkušenosti Yamahy s dakarskou rallye se snadným ovládáním a pokročilou technologií pomoci s řízením. 

S hrdostí zapáleného cestovatele vám představujeme model XT1200Z World Crosser - jeden z nejodolnějších motocyklů na dlouhé cesty, jaký jsme kdy vyrobili. Žádné dobrodružství Vám nebude cizí a podíváte se s ním i na místa, na která byste dříve ani nepomysleli. Sada Worldcrosser obsahuje lehké karbonové díly karoserie a speciální černé hliníkové chrániče rámu, díky kterým bude váš motocykl XT1200Z World Crosser připravený na ta nejnáročnější dobrodružství. Pro nejnáročnější zákazníky, hledající to nejlepší, je připraven exkluzivní model Yamaha XT1200Z World Crosser Premium, který proti snadardnímu modelu World Crosser nabízí navíc laděný výfuk Akrapovič, černé nebo stříbrné kufry včetně montážní sady a přídavná mlhová světla.

Více podrobností o modelu se dozvíte zde.