Výhody autorizovaného servisu BMW Motorrad

Výhody autorizovaného servisu BMW Motorrad

Kladete si často otázku zda dovést váš motocykl do autorizovaného servisu? Lucka Pulkrábková a Jarda Bekr mají pro vás několik výhod, které přináší servis u nás v Motocentru BARTH.

AUTORIZOVANÝ SERVIS BMW MOTORRAD

Tvoje mašina si zaslouží prémiový servis. Motocentrum BARTH je jediným autorizovaným servisem BMW Motorrad ve Východních Čechách. Nabízíme exkluzivní péči každému motocyklu - a to bez vyjímky. U nás prostě nešlápneš vedle!

OBJEDNAT SE NA SERVIS

Jak připravit motorku na zimu? 

Vaše motorka si zaslouží prémiovou péči, proto si Lucka s Jardou připravili pár důležitých tipů na to, jak správně zazimovat vašeho dvoustopého miláčka.

 

DOPRAVA NA SERVIS ZCELA ZDARMA

U NÁS SE O TEBE A TVOJI MOTORKU POSTARÁME. V PŘÍPADĚ ČASOVÉ VYTÍŽENOSTI NABÍZÍME ZDARMA DO 30KM DOVOZ TVÉHO MOTOCYKLU K NÁM NA SERVIS. TVOJI MAŠINU SI VYZVEDNEME A ZÁROVEŇ TI JI ZASE VRÁTÍME ZPĚT DOMŮ.

Naše služby spojené s rozvozem nových motocyklů lze také využít i na dopravu zákaznického motocyklu k nám na servis. Zcela ZDARMA garantujeme dovoz motocyklu do blízkého okolí 30 km nebo za smluvní cenu dle vzdálenosti. Nad uvedené km je účtována sazba 8 Kč/km.

NEJLEPŠÍ PÉČE PRO TVŮJ STROJ

Těšíš se na další sezónu? Ať už tvoje mašina potřebuje cokoliv - nech ji u nás pořádně prohlédnout. Motorku u tebe vyzvedneme, provedeme požadovaný servis a následně ti ji přivezeme domů.

*Akce platí do konce února 2022.


Pro více informací neváhejte kontaktovat našeho specialistu servisu: