Vydařená Roadshow BMW Motorrad

Vydařená Roadshow BMW Motorrad

Kamion BMW plný testovacích motorek přijel v květnu do PARDUBIC!

NOVÉ MODELY NA ROADSHOW BMW MOTORRAD 2022 OTESTOVÁNY!

Kamion BMW Motorrad 26. května opět vyjel na svoji první tour po České republice. Znovu byl nacpaný testovacími motorkami včetně dlouho očekávaných novinek BMW R 18 Transcontinental a K1600GT, poté legendární R 1250 GS a R 1250 GS Adventure, S 1000 XR nebo R nineT Urban GS.

NADUPANÉ MAŠINY, PLNÉ SLOTY, SUPER POČASÍ

Celá akce vypukla před devátou hodinou ranní příjezdem prvních nadšenců na dvou kolech a zároveň odstartováním úvodního jízdního slotu na působivém cruiseru BMW R 18. Každou jízdu vedl zkušený guide po dvou zhruba 35km dlouhých trasách skrze Pardubicko a okolí. Trasy se lišily podle typu motorek a byly vybrány tak, aby odpovídali technickým parametrům a super požitku z jízdy.
 
Každý, kdo se na akci zaregistroval, od nás dostal dárek v podobě nákrčníku s logem BMW. O catering se nám postaral MedyChef, který přijel ve svém foodtucku a servíroval neuvěřitelně šťavnaté a výborné burgery. Chuť otestovat nové stroje byla taková, že byla kapacita naplněna až do večerních hodin. A o jaké motorky byl největší zájem? Nejnatřískanější slot byl s BMW R 1250 GS, BMW S 1000 XR, BMW K 1600 GT, BMW R 18 Transcontinental nebo BMW R 1250 GS Adventure.
 
Doufáme, že se vám letošní Roadshow líbila a odešli jste s pocitem, že jedna mašina v garáži prostě nestačí! 
 
Děkujeme všem, kteří se podíleli na organizaci celé akce a hlavně vám - jezdcům, za vaši účast.
Těšíme se na vás v Motocentru BARTH nebo příští rok na dalším ročníku Roadshow!