Vespa Primavera

Vespa Primavera

Vyjádřete svou radost ze života!

NEJVĚTŠÍ IKONA VE SVĚTĚ JEDNÉ STOPY

První verze skútru, který se brzy stal nadčasovým etalonem svého segmentu, byla uvedena na trh v roce 1968 a způsobila skutečnou revoluci. Tehdy stejně jako dnes byla Vespa Primavera skutečnou hvězdou své doby - mladá, agilní, inovativní, bezpečná a ekologická. A tato revoluce pokračuje, protože zcela nová Vespa Primavera se může pochlubit ještě vyšší úrovní bezpečnosti, komfortu a stylu, ale také charakteristickými ozdobnými doplňky a speciálními verzemi.

Vespa Primavera skútr

VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM, PRIMAVERA!

Vespa Primavera vtrhla v roce 1968 na scénu jako závan svěžího jarního vzduchu, v době, kdy svět volal po změně. Jubilejní verze 50th Anniversary oslavuje tuto výjimečnou dobu dvěma novými barevnými odstíny „světle modrá“ a „hnědá“ s barevně sladěným sedlem, elegantními šedými paprsky kol a samozřejmě nezaměnitelným logem na čelním štítě. Verze Vespa Primavera 50° Anniversario je nabízena s motory i-get ve variantách 4T 50 cm3 a 125 cm3.

REVOLUČNÍ DUCH ŽIJE DÁL

Z mnoha novinek, které stojí za zmínku, začněme koly, vyrobenými z lehké slitiny. Osobitá kola s pozoruhodným novým pětipaprskovým designem mají nyní velkorysý průměr ráfku 12“, aby byla zaručena ještě vyšší úroveň stability, bezpečnosti a adheze na jakémkoli povrchu. Bezpečnost zvyšuje také osvětlovací technika LED vpředu i vzadu. Verze se zdvihovým objemem 125 je vybavena funkcemi lokalizace zaparkovaného motocyklu (Bike Finder) a dálkového odemykání sedla.

Primavera skútry

JAKÝ JE VÁŠ STYL?

Slavnou cestovní verzi Touring, charakterizovanou chromovaným nosičem zavazadel inspirovaným jejími cestovatelskými tradicemi, doplňuje sportovně pojatý model Vespa Primavera S se skutečně vyhraněným stylem která je vybavena zcela digitalizovaným panelem přístrojů. Hladkou komunikaci mezi skútrem a jezdcem zajišťuje multimediální platforma Vespa, která propojí 4,3“ barevný displej TFT s Vaším chytrým telefonem.

Použijte #vespasprint #details na Instagramu

Vespa Primavera skútry