V85TT & V85TT TRAVEL s příslušenstvím v hodnotě 26.000 Kč

V85TT & V85TT TRAVEL s příslušenstvím v hodnotě 26.000 Kč

MOTO GUZZI - AKCE 2020

AKČNÍ NABÍDKA: K NOVÉ MOTORCE DOSTANEŠ PŘÍSLUŠENSTVÍ V HODNOTĚ 26.000 Kč ZDARMA

Potřebuješ se na moto obléci, nebo vybavit svůj bajk na pořádnou výpravu?

Ke koupi nové Moto Guzzi V85TT a V85 TT Travel si vyber podle sebe originální příslušenství v hodnotě 26 000 Kč.
Nabídka platí na skladové motocykly v Motocentru BARTH, budova ŠKODA a to do vyprodání zásob, nebo nejdéle do 31. srpna 2020.
Voucher se vztahuje pouze na originální příslušenství Moto Guzzi. Nelze kombinovat s jinými akcemi. Finanční plnění je vyloučeno.

↓↓ SKLADEM, IHNED K ODBĚRU ↓↓

ONLINE nabídka motocyklů - ZDE

MOTO GUZZI V85 TT

Stvořeno pro největší dobrodruhy, V85 TT navozuje legendární atmosféru rallye Paříž-Dakar a dalších známých závodů. Spojuje půvab slavného orla z Mandella s linkami moderních klasiků a vytváří tak perfektní motocykl pro jakýkoli druh cestování na libovolném terénu.

Maximální výkon na jakémkoli povrchu
Jakmile si obléknete přilbu, rukavice a vyčistíte mysl, zbývá jen zvednout nohy od země a vychutnat si jízdu, a proto V85 TT nabízí tři různé jízdní režimy:

  • Road: hladká jízda pro naprosté potěšení
  • Rain: pro případ, kdy silnice nemá přilnavost a chcete větší pocit bezpečí
  • Off-road: když ji chcete tlačit na maximum a získat výkon mimo silnici

V85 TT je připravena na dlouhou cestu. Kapacita palivové nádrže přes 23 litrů je největší ve své třídě, což znamená, že dokáže uspokojit požadavky i těch nejnáročnějších cestovatelů na dlouhé vzdálenosti.

Tempomat na dosah ruky
Jednoduchost ovládání V85 TT se rozšířila také na přístrojovku. Částečně skryté za chrániči rukou jsou všechny ovládací prvky snadno přístupné, zatímco tempomat lze aktivovat pomocí jediného tlačítka, které současně umožňuje snížit nebo zvýšit nastavenou rychlost. Udržení konstantní rychlosti na dlouhých dálnicích nebylo nikdy snazší, takže se můžete soustředit jen na radost z jízdy.

Jsou to detaily, které tvoří rozdíl
S řadou originálních doplňků navržených, vyvinutých a vyrobených společností Moto Guzzi, můžete přizpůsobit své V85 TT tak, aby bylo zcela jedinečné. Protože bez ohledu na to, na jakou cestu se vydáte, V85 TT ji přemění na své mimořádné a nezapomenutelné dobrodružství.

TĚŠÍME SE NA VÁS V MOTOCENTRU BARTH V PARDUBICÍCH NA DUBINĚ

Lucie Pulkrábková

Mgr. Lucie Pulkrábková

prodejce motocyklů

lucie.pulkrabkova@motocentrum-barth.cz