Upřednostňujete značkové originální příslušenství?

Zastavte se u našich specialistů prodeje příslušenství, kde Vám rádi poradí.

Rozhodujete se pro designové úpravy vozu, nebo je pro vás důležitá snadná přeprava sportovního vybavení, či kladete důraz na bezpečnost a ochranu dětí v autosedačkách?

Naše Originální příslušenství vám vždy nabídne optimální řešení. Všechny produkty příslušenství se vyznačují vysokou, testy prověřenou kvalitou a stoprocentní kompatibilitou s vozy. Například veškeré přepravní systémy prošly testem City Crash Test. Originální střešní boxy tak musí vydržet zatížení až 12 G po dobu 80 ms. Pro úspěšné splnění tohoto testu je nutné, aby nedošlo k oddělení žádného z přepravních systémů. V tomto případě střešního nosiče nebo střešního boxu. To znamená, že musí být zajištěna bezpečnost silničního provozu (chodců, ostatních vozidel) před i za automobilem. Na naše Originální příslušenství se tak můžete kdykoli spolehnout.

Zastavte se u našich specialistů prodeje příslušenství, kteří Vám rádi poradí s vhodným výběrem.

Nabízíme praktické a designově atraktivní obaly na kola

Dokonale obepnou kola o velikosti 14 až 18" se šířkou pneumatiky do 245 mm, díky pevnému poutku se s nimi dobře manipuluje a navíc díky piktogramu s vyobrazením umístění zabaleného kola na obalu budete vždy vědět, kam které kolo příští sezónu namontovat. Součástí každého obalu je i kapsa na šrouby.

Obaly jsou vhodné nejen k transportu kol (s maximálním obvodem 2 100 mm), ale také k jejich uložení. Vaše kola tak budou po dobu, kdy je nepotřebujete, odpočívat jako v bavlnce.

Kontaktujte nás pro více informací:

Pardubice - Dubina Hradec Králové - Brněnská Hradec Králové - Br.Štefanů