Tolik % sleva, kolik let má tvoje YAMAHA

Youngtimery a klasiky jdou velmi do módy a protože jim moc fandíme, rozhodli jsme se jejich majitele podpořit. Proč právě teď? Protože teď je přesně ten čas, kdy se jezdci a sběratelé zavírají do svých dílen a garáží, aby se mohli na jaře ukázat s nově zrekonstruovanými či alespoň pečlivě oservisovanými klasiky Yamaha. Díky naší akci „Tolik % sleva, kolik let má tvoje Yamaha” vás tato péče vyjde na zlomek původní ceny!

SLEVA AŽ 50% NA ORIGINÁLNÍ DÍLY YAMAHA

Máte 36letou klasiku Yamaha XS650? Získáte až 36% slevu! Nebo nedáte dopustit legendární YZF-R1 z let 1998? Pak od nás máte slevu 22 %.
Akce se vztahuje na motocykly a skútry Yamaha se stářím až 50 let a díky ní budete mít renovaci či údržbu takového vetarána doslova za hubičku. 

JAK TO BUDE PROBÍHAT?

  1. Nahlásíte nám VIN svého motocyklu
  2. My vám na základě stáří vypočítáme maximální slevu
  3. Po dohodě s vámi díly objednáme

PLATNOST AKCE:

Kampaň startuje potrvá do 28. 2. 2021.
Platí na všechny motocykly, skútr, čtyřkolky a motorová vozidla Yamaha vyrobená před rokem 2004. 

 

Podmínky kampaně „Tolik % sleva, kolik let má tvoje Yamaha 2020”

I. Organizátor kampaně
Organizátorem kampaně „Tolik % sleva, kolik let má tvoje Yamaha 2020” (dále jen Kampaň) je YAMAHA MOTOR EUROPE N.V., sídlem v Schiphol-Rijk, Holandsko, Koolhovenlaan 101, 1119NC Schiphol-Rijk, zastoupená YAMAHA MOTOR EUROPE N.V., odštěpný závod Česká republika, Petrská 1168/29, Praha 1, 110 00, IČ: 28940580, DIČ: CZ28940580, OR: sp. zn. A 68615 vedená u Městského soudu v Praze (dále jen Organizátor).

II. Místo a doba trvání Kampaně
1. Platnost Kampaně od 1.11. 2020 do 28.02. 2021.
2. Kampaň probíhá pouze v autorizovaných prodejnách Yamaha v České republice, jejichž seznam je uveden v příloze těchto podmínek.
3. Kampaň je platná pouze na území České republiky.
4. Podmínky Kampaně dostupné na www.yamaha-motor.cz

III. Podmínky účasti, předmět a průběh Kampaně
1. Účastníkem akce může být každá fyzická osoba s plnou právní způsobilostí, právnická osoba a organizační jednotka s právní způsobilostí, která je v průběhu Kampaně majitelem nebo nájemcem silničního, nebo terénního vozidla Yamaha, zejména motocyklu, mopedu, skútru, ATV / side-by-side (dále jen „vozidlo“) starší 15 let (věk zkontrolovaný na základě čísla VIN), který před uskutečněním objednávky předloží autorizovanému prodejci Yamaha:
− kopii osvědčení o registraci vozidla, která prokáže, že je vlastníkem / nájemcem.
2. Účastník, který v autorizované prodejně Yamaha (viz. příloha 1), ve lhůtě stanovené v bodě II.1, po ověření vlastnictví vozidla (viz. III.1) při nákupu originálních náhradních dílů Yamaha pro toto vozidlo s celkovou maloobchodní hodnotou nejméně 1.500,- Kč, obdrží slevu na nákup těchto dílů ve výši až tolik %, kolik let je věk daného vozidla tzn.:
− 15 let – 15 % sleva,
− 16 let – 16 % sleva,
− 17 let – 17 % sleva atd.
Page 2 of 2
YAMAHA MOTOR EUROPE N.V.
ODŠTĚPNÝ ZÁVOD ČESKÁ REPUBLIKA
− Maximální věk 50 let – 50% sleva
(sleva se nevztahuje na opravy po nehodě, produkty Akrapovič a YEC).
3. Výše uvedená sleva se počítá z hrubé ceny za daný náhradní díl v den nákupu.
4. Každý účastník má v rámci této Kampaně právo zakoupit celkem maximálně 30 ks náhradních dílů.
5. Kampaň nelze kombinovat s jinými slevovými nabídkami.

IV. Závěrečná ustanovení
1. Případné podněty či stížnosti účastníků související s Kampaní je třeba zaslat písemně poštou organizátorovi: Yamaha Motor Europe N.V., odštěpný závod Česká republika, Petrská 1168/29, Praha 1, 110 00 s označením: „Tolik % sleva, kolik let má tvoje Yamaha 2020“. Podnět, či stížnost musí obsahovat přesné osobní údaje podávajícího (jméno, příjmení, adresa bydliště, PSČ), důvod podnětu/stížnosti a případný popis okolností, které podnět/stížnost odůvodňují. Podnět, či stížnost bude vyřízena do 14 dnů od jejího obdržení. Podněty, či stížnosti podané na nesprávnou adresu nebo informace, které neobsahují požadované údaje, nebudou brány v úvahu.
2. Yamaha si vyhrazuje právo změnit pravidla Kampaně během jejího trvání.
3. Zúčastněním se Kampaně účastník souhlasí s obsahem těchto podmínek a zavazuje se dodržovat jejich ustanovení.

MOTOCENTRUM BARTH - PARDUBICE

KONTAKTUJTE NÁS: