TICHÁ REVOLUCE - Nové elektrické BMW CE 04

Nová kapitola městské mobility na dvou kolech s elektrickým pohonem

NOVÉ ELEKTRICKÉ BMW CE 04

„BMW CE 04 je naše nová elektrická hvězda určená do měst. Kombinuje elektrický pohon s emocemi a zábavou při jízdě na motocyklu. Využívá nejnovější technologie a nejlepší bateriové články, které dodávají elektřinu také BMW iX. Stejně jako je tomu u CE 04, budou i všechny budoucí nové modely BMW Motorrad určené pro městskou mobilitu čistě elektrické.“ Oliver Zipse, předseda představenstva BMW AG.

Nová kapitola městské mobility na dvou kolech s elektrickým pohonem

S novým BMW CE 04 pokračuje BMW Motorrad v důsledné realizaci své strategie elektromobility pro městské aglomerace. Jde o finálnísériové provedení navazující na sérii koncepčních motocyklů, která začala v roce 2017 představením konceptu BMW Motorrad Concept Link a pokračovala téměř sériovým strojem BMW Motorrad Definition CE 04, představeným v roce 2020. BMW CE 04 otevírá zcela novou kapitolu městské mobility na dvou kolech. Díky elektrickému pohonu, pokrokovému designu a inovativním řešením konektivity spojuje nový skútr dopravní a komunikační funkce navržené přímo pro městské prostředí.

 

Předbíhá dobu a přesto je nadčasový

Základem designu skútru BMW CE 04 je plochý energetický zásobník pod podlahou a kompaktní pohon. Svoboda tvarů a řešení zde stvořila novou estetiku. Jako například boční výklopná přihrádka nebo floating seat. Další výhodou je nízké těžiště, které přináší snadné ovládání, překvapivou dynamiku a nadčasovou radost z jízdy. Inovace se tak přirozeně propojují i v designu. Celkový design se vyznačuje velkorysými, klidnými a minimalistickými plochami. Přední část tvoří zajímavé prolamované prvky, zatímco vzadu jsou přiznané technické součásti, jak je to u motocyklů typické.

Energii dostane tam, kde jsi ty

Tomu říkáme komfort: když vstupuješ plný energie do nového dne, čeká už na tebe BMW CE 04 s plně nabitým akumulátorem. Nabíjí se snadno z běžné 220V zásuvky nebo BMW Wallboxu. A s rychlonabíječkou dodávanou na přání získáš z každého nabíjení ještě něco navíc – a sice více času: Skútr BMW CE 04 si pak můžeš prostřednictvím BMW Wallboxu nebo na cestách nabít maximálním nabíjecím proudem z 0 % na 80 % za pouhých 65 minut.

Jízda na BMW CE 04 již s řidičským průkazem skupiny A1

Pokud jsi držitelem řidičského průkazu skupiny A1, zažiješ radost z jízdy na skútru BMW CE 04 prostě v jeho variantě s omezeným jmenovitým výkonem na 11 kW (15 k). Všechny informace ti poskytne partner BMW Motorrad.

Mobilní a s nejlepším připojením

Nic nepřehlédneš, o nic nepřijdeš, vše si užiješ. Nová připojení zvládne BMW CE 04 díky BMW Motorrad Connectivity a aplikaci BMW Motorrad Connected dokonale. 10,25“ displej TFT s možností rozděleného zobrazení se stává rozhraním mezi digitálním a analogovým světem. Údaje o výkonu, dojezd, doba nabíjení nebo oblíbený playlist, příští cíl nebo telefonní hovor: mobilitu a komunikaci najdeš na jednom místě. Zkrátka přesně tvůj běžný den. Tvůj smarphone přitom zůstane ve větrané přihrádce chráněné před vodou a prostřednictvím konektoru USB-C se zároveň nabíjí.

Revoluce se setkává s evolucí

V komfortu a bezpečnosti se s BMW CE 04 spolehni na osvědčenou a prověřenou techniku BMW Motorrad. Systémy ABS a ASC jsou dodávány sériově, na přání jsou k dostání systémy DTC, ABS Pro a inteligentní asistent tísňového volání ECALL. O komfort ve velkoměstě se starají na přání dodávané varianty sedačky s integrovanou opěrkou a vyhříváním a elektrická podpora couvání. A s Keyless Ride zahájíš dokonalou integraci BMW CE 04 do svého mobilního života – v pravém slova smyslu: Prostě se posaď a vyjeď, klíč zůstane v kapse.

Tvé nápady jsou důležité

Více úložného prostoru, větší komfort, větší důraz na vzhled? Nezáleží na tom, jaké máš se skútrem plány: s naší širokou nabídkou zvláštní výbavy a programem originálního příslušenství BMW Motorrad ti nabízíme mnoho možností individualizací. Nákupy si bezpečně uložíš v horním kufru Vario nebo v boční tašce z řady Urban Collection. Je chladno, ale slunečno? S vyhřívanými rukojeťmi a vyhříváním sedačky z komfortní soupravy je jízda tím pravým potěšením. A na přání dodávané soupravy nálepek se postarají o další designové akcenty.

3 roky bez starostí a se servisem

Ride on and on and on. Poskytneme ti rok navíc.

Od nynějška získáš při nákupu motocyklu kromě zákonné záruky také jeden bezstarostný rok navíc. A i jinak budeš hlavně jezdit. Protože doporučený první servisní interval BMW CE 04 činí celých 24 měsíců, popř. 10 000 km.

MOTOCENTRUM BARTH, PARDUBICE

 

Lukáš Blažek

Lukáš Blažek

koordinátor půjčovny motocyklů

lukas.blazek@motocentrum-barth.cz

Martin Blažek

Martin Blažek

prodej a výkup ojetých motocyklů

martin.blazek@motocentrum-barth.cz

Lucie Pulkrábková

Mgr. Lucie Pulkrábková

prodejce motocyklů

lucie.pulkrabkova@motocentrum-barth.cz