Systém online objednávek na motocykly Yamaha Ténéré 700 je spuštěn!

Systém online objednávek na motocykly Yamaha Ténéré 700 je spuštěn!

Objednejte si Vaši Ténéré 700 online v termínu od 27.03.2019 do 31.07.2019 a získejte poukázku na příslušentsví v hodnotě 13 000 Kč! První dodávky startují již v červenci! Po uzavření systému online objednávek bude Ténéré 700 dostupná za standardní cenu 249.990,-Kč.

Když jedete na svém novém motocyklu Ténéré 700, můžete o své budoucnosti rozhodovat sami. Protože na tomto všestranném stroji můžete jet kamkoli bez jakýchkoli omezení a zažívat nový pocit naprosté svobody.

Zaregistrujte se zde pro Vaší Ténéré 700

Rezervace končí 31. července 2019 0:00:00 CET

Prodejní cena

249 990 Kč vč. DPH"Nový drsný, kompaktní a hbitý model Ténéré 700 prověřovaný v nejnáročnějších prostředích těmi nejzkušenějšími závodníky na světě, je připraven otevřít celý nový svět vzrušení a příležitostí pro každého jezdce, který miluje průzkumné výpravy. Protože na tomto všestranném stroji můžete jet kamkoli bez jakýchkoli omezení a zažívat nový pocit naprosté svobody. Tento terénní motocykl s kořeny v závodech rallye určený k dlouhým dobrodružným výpravám pohání dvouválcový motor o objemu 689 ccm s vysokým točivým momentem. Ten vám ve spojení se speciálně optimalizovanou převodovkou poskytuje ideálně vyvážený výkon a ovladatelnost. Vy se tak můžete vypořádat se všemi možnými jízdními podmínkami na zpevněném i nezpevněném povrchu. Model Ténéré 700 je k dispozici pouze prostřednictvím systému online objednávek od 27. března a 31. července 2019. "

Zaregistrujte se zde pro Vaší Ténéré 700

Jak to funguje?

  1. Klikněte na možnost „Rezervovat model Ténéré 700“ a doplňte do registračního formuláře svoje osobní údaje. Vyberte preferovaného prodejce a zaškrtněte příslušná pole. Poté formulář odešlete.
  2. Dostanete e-mail s potvrzením, že jsme obdrželi Vaši registraci. Pokud je motocykl Ténéré 700 k dispozici, dostanete také e-mailem potvrzení dočasného vyhrazení.
  3. Vytiskněte si e-mail s potvrzením dočasného vyhrazení.
  4. Navštivte preferovaného prodejce Yamaha do 14 dní, potvrďte svůj zájem o nákup a nákup dokončete.
  5. Předpokládanou dobu dodání exkluzivního motocyklu Ténéré 700 potvrdí prodejce.

Jak budou zpracována vaše obchodní data?

Pokud se prostřednictvím tohoto webu zaregistrujete online k rezervaci motocyklu Ténéré 700, společnost Yamaha Motor Europe bude zpracovávat Vaše jméno, adresu, e-mailovou adresu a telefonní číslo za účelem vyřízení Vaší rezervace a komunikace s Vámi ohledně rezervace, vyřizování stížností a sporů a zajištění dodržování platných zákonů a nařízení. Vaše osobní údaje poskytujeme prodejci, kterého jste si vybrali při registraci online, abyste mohli dostat nákupní nabídku od tohoto prodejce a dokončit u něj nákup. Vaše osobní údaje související s touto online registrací si ponecháme po nezbytnou dobu pro účely popsané výše. Smluvní podmínky / prohlášení o ochraně osobních údajů. Podívejte se na Pravidla a podmínky týkající se online registrace k nákupu modelu Ténéré 700. Další informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje v souvislosti s našimi weby, a o Vašich právech najdete v dokumentu Právní prohlášení a ochrana osobních údajů. V případě rozporů bude platit toto pořadí: (i) stávající smluvní podmínky.