SKÚTR + PŘILBA + PLNÁ NÁDRŽ A MŮŽEŠ ROVNOU VYJET

SKÚTR + PŘILBA + PLNÁ NÁDRŽ A MŮŽEŠ ROVNOU VYJET

PODZIMNÍ AKCE MOTOCENTRUM BARTH

KE SKÚTRŮM DO 125 CCM NYNÍ DOSTANEŠ PŘILBU A PLNOU NÁDRŽ ZDARMA

POZOR, AKCE PLATILA NA SKLADOVÉ SKÚTRY DO 15. 10. 2020 V MOTOCENTRU BARTH A NELZE KOMBINOVAT S JINÝMI AKCEMI. 

KOMPLETNÍ NABÍDKA ZDE >

VESPA PRIMAVERA

HBITOST A SUPER TECHNOLOGIE - Nové 12ti palcové kola s pěti paprsky poskytují stabilitu a celkovou bezpečnost při jízdě na všech typech vozovky. 
Jednoválcový čtyřtaktní motor zajišťuje plynulou a tichou jízdu. Motor byl navržen tak, aby dosáhl maximálního výkonu při zachování nízké spotřeby. 
Standardní výbavou modelu Primavera 150 je přední a zadní LED osvětlení, Bike Finder a dálkově ovládané otevírání podsedlového prostoru.
Skútr je vybaven systémem ABS.

Piaggio Medley S 125 ABS

Piaggio Medley S 125 ABS je nejsportovnější verzí této modelové řady s velkými koly, snadno rozpoznatelnou díky antracitově šedým prvkům, jako jsou kola, madlo pro spolujezdce nebo horní část plastového krytu v prostoru pro nohy. Tento model je nabízen se speciální paletou barev, červená (Rosso Opaco), černá (Nero Grafite) a modrá (Blue Sport), z nichž všechny mají okouzlující černé sedlo a interiér.

Yamaha Xenter 125 / 9kW

Najděte si pár minut a seznamte se s modelem Xenter 125, který změní způsob vašeho cestování a ušetří váš drahocenný čas. Jsme si jistí, že budete příjemně překvapení, jak tento elegantní skútr na vysokých kolech změní váš život k lepšímu. Xenter 125 je důmyslný skútr, který disponuje živým a úsporným čtyřtaktním motorem o objemu 125 ccm splňujícím požadavky emisní normy EURO 4 a přirozenou jízdní pozicí. Je navržený tak, abyste dokázali hladce proklouznout městským provozem. Získejte čas navíc. A užívejte si příjemný pocit být všude včas!

 

 

KOMPLETNÍ NABÍDKA ZDE >

MOTOCENTRUM BARTH, PARDUBICE

Lucie Pulkrábková

Mgr. Lucie Pulkrábková

prodejce motocyklů

lucie.pulkrabkova@motocentrum-barth.cz