Silný a výkonný skútr Piaggio Beverly za zvýhodněnou cenu!

Silný a výkonný skútr Piaggio Beverly za zvýhodněnou cenu!

Pořiďte si slušivý skútr skvělým výkonem nyní za zvýhodněnou akční cenu 129.900 Kč vč. DPH.

Piaggio Beverly 300 za zvýhodněnou cenu 129.900 Kč vč. DPH ihned k odběru

Všestrannost na prvním místě: skútr Beverly, který je již více než dvě desetiletí symbolem elegance a hbitosti a je nejoblíbenějším ze všech vozů na vysokých kolech, se stále vyvíjí a překvapuje. Je to již 20 let, co model Beverly vstoupil na scénu a zaznamenal rekordní prodeje. Neusnul však na vavřínech a vymanil se z tradičních kategorií, čímž se stal skutečně všestranným crossoverem. 

 

Skladová nabídka Beverly 300

Model Beverly vychází z kombinace podvozku odvozeného od motocyklu s novými motory HPE (High Performance Engine) Euro 5 ve verzích 300 cm³ a 400 cm³, které byly vyvinuty společností Piaggio. Jednoválcové čtyřtaktní čtyřventilové motory s kapalinovým chlazením a elektronickým vstřikováním nejenže výrazně zvyšují hodnoty výkonu a točivého momentu a nabízejí pružnější jízdu a špičkový výkon, ale také snižují spotřebu paliva a hlučnost a jsou ideální pro dlouhé cesty. Za zmínku stojí také lepší přilnavost k povrchu díky vyvážení dosaženému díky vysokým kolům a ráfkům z lehké slitiny, přičemž přední kolo je o 2" větší než zadní.

TIP z Motocentra BARTH 

Chcete si skútr vyzkoušet ještě před jeho pořízením? Využijte služeb naší Motopůjčovny BARTH a otestujte tento výkonný skútr na vlastní kůži.

Půjč si Beverly zde

 

Pro více informací o akci a o modelu kontaktujte našeho prodejce značky Piaggio:

Martin Blažek

Martin Blažek

prodejce motocyklů

martin.blazek@motocentrum-barth.cz