Šeková knížka ŠKODA plná slev

Program pro vozy stáří 4+

Cenově výhodné nabídky pro Váš vůz ŠKODA - až s 20% slevou na vybrané servisní úkony 

Pokud vlastníte vůz ŠKODA CITIGO, FABIA, RAPID, OCTAVIA, ROOMSTER, YETI nebo SUPERB, jehož stáří je 4 a více let, je akce Šeková knížka plná slev určena právě vám! Nabízíme cenově zvýhodněné ŠKODA Originální díly a servisní služby, které zaručí vaši bezpečnou jízdu. 

U nás máte jistotu, že používme ŠKODA Originální díly a výrobcem předepsané technologické postupy - dobré vlastnosti vašeho vozu tak zůstanou zachovány.

Zajímá Vás, jaké slevy můžete uplatnit díky slevové knížce? PROSTUDUJTE SI JI ZDE. 

Pokud chcete využít této nabídky, navštivte naše autorizované servisy ŠKODA, kde Vám Šekovou knížku rádi poskytneme.

ŠEKOVÁ KNÍŽKA PLNÁ SLEV OBSAHUJE 8 SLEVOVÝCH ŠEKŮ NA:

1) Výměna ŠKODA Originálních brzdových destiček, čelistí, kotoučů a bubnů sleva ve výši 20% z celkové ceny opravy, která zahrnuje díly a práci (včetně DPH). Vztahuje se i na samostatnou výměnu brzdových destiček.

2) Výměna ŠKODA Originálního středního a zadního dílu výfuku Sleva ve výši 20% z celkové ceny opravy, která zahrnuje díly a práci (včetně DPH). Vztahuje se i na samostatnou výměnu středního nebo zadního dílu výfuku.

3) Výměna ŠKODA Originální tlumičů Sleva ve výši 20% z celkové ceny opravy, která zahrnuje díly a práci (včetně DPH). Pro modely Felicia, Fabia a Octavia platí sleva i na předepsané přeměření geometrie po výměně přeních tlumičů.

4) Výměna ŠKODA Originální spojkové lamely, přítlačného koutouče, vypínacího ložiska a setrvačníku Sleva ve výši 20% z celkové ceny opravy, která zahrnuje díly a práci (včetně DPH). Sleva platí pouze v případě montáže u servisního partnera ŠKODA.

5) Výměna rozvodů Sleva ve výši 15% z celkové ceny dílů (včetně DPH), týká se pouze ŠKODA Originálního řemenu, rozvodového řetězu, kladek a vodního čerpadla.

6) Zakázka nad 3 000 Kč Sleva ve výši 10% na ŠKODA Originální díly, je-li celková cena opravy vyšší než 3 000 Kč (včetně DPH). Do celkové ceny opravy nejsou zahrnuty hodnoty oprav, na které byl uplatněn některý z dalších šeků. Maximální výše slevy je 5 000 Kč.

7) Autokosmetika ŠKODA  Pokud bude celková cena opravy vyšší než 1 000 Kč (včetně DPH), může si zákazník vybrat jednu položku ze seznamu autokosmetiky zdarma. Do celkové ceny opravy nejsou zahrnuty hodnoty oprav, na které byl uplatněn některý z dalších šeků.

8) Nákup ŠKODA Originálního příslušenství Sleva ve výši 20% na nákup ŠKODA Originálního příslušenství, pokud jeho hodnota přesáhne 1 000 Kč (včetně DPH), je-li celková cena opravy nad 3 000 Kč (včetně DPH). Šek nelze uplatnit na nákup zimních kompletních kol. Šek je možné kombinovat s libovolným šekem z šekové knížky. 

 

Slevy neplatí na produkty zakoupené přes ŠKODA E-shop. 

Šeky z šekové knížky mohou uplatnit zákazníci splňující tyto podmínky:

  • Zákazníkem je fyzická osoba
  • Akce probíhá v autorizovaných servisech ŠKODA na území ČR
  • Šek musí být uplatněn při předání vozu do opravy
  • Šek lze uplatnit za předpokladu opravy/montáže u servisního partnera
  • Z jedné šekové knížky lze využít více šeků najednou
  • Zákazník dá souhlas s využitím osobních údajů (na zakázkovém listu)
  • Zákazník vlastní vůz ŠKODA (Felicia, Fabia, Octavia, Roomster, Yeti, Citigo nebo Superb) starý 4 a více let
  • Šeková knížka se nevztahuje na Economy díly (trvale výhodná cena)
  • Slevu nelze uplatnit na produkty zakoupené přes ŠKODA E-shop
  • Veškeré slevy jsou soudně nevymahatelné
  • Vyplacení slevy v hotovosti není možné
  • Platnost šekové knížky: 1. 1. –  31. 12. 2017
Navštivte nás a zeptejte se našich poradců, jak Vaši šekovou knížku uplatnit.

Pardubice - Hůrka 1798         Hradec Králové - Brněnská 2004