PROKLIČKUJ MEZI AUTY NA SKÚTRU BMW

PROKLIČKUJ MEZI AUTY NA SKÚTRU BMW

BMW C400

BMW C 400 X / GT

ZÁRUKA NA 5 LET + KUFR K NÁKUPU ZDARMA!
S našimi skútry střední velikosti se s výzvami mobility ve městě vypořádáš snadno! S modely C 400 X a C 400 GT získává ranní špička novou dimenzi, tvoje trasa se stane otevřeným prostorem a město si jednoduše užiješ ještě víc! Abys jej mohl pořádně prozkoumat, chce to slušnou kondici a někoho, kdo ti bude dělat komfortního průvodce nejen přes týden, ale i při víkendových cestách za přírodou. Teď už ti zkrátka nic neuteče!

Kufr zdarma

Při koupi skladového skútru BMW C 400 X dostaneš kufr v hodnotě 17 600 Kč včetně DPH zdarma a při koupi BMW C 400 GT v hodnotě 16 600 Kč včetně DPH zdarma!
Můžeš si vybrat hned z několika barevných variant (černá, bílá, šedá a červená). Součástí je celý set včetně plotny k jeho připevnění. Velkou výhodou je, že jej můžeš zamknout přímo klíčem od skútru. Vyraž do práce či na kafe bez obav!
Nabídka platí do vyprodání zásob.

C 400 GT modelový rok 2020

Město získává novou dimenzi
Co je na městě zajímavého? Rozmanitost jeho obyvatel? Trendy, které v něm vznikají? Spousta možností? Všechno najednou! Abys jej mohl prozkoumat, chce to slušnou kondici – a někoho, kdo ti bude dělat komfortního průvodce na delších cestách pestrým městským životem: BMW C 400 GT. S ním pulzuje město ještě více a ty máš ještě větší dosah, přesně jako tvé digitální spojení se světem. Protože s tímto středním skútrem zažiješ ve městě stejné pohodlí a živelnost jako při cestách mimo město. Objev novou dimenzi svého města se skútrem C 400 GT a užij si mnohem, mnohem víc všechno, díky čemu je tvoje město zajímavé.

C 400 X modelový rok 2020

Užij si víc své město
V dnešní době znamená městská mobilita více než jen dostat se z místa A do místa B. V dnešní době nechceš, aby ti něco uniklo, a chceš využít všechno, co ti město nabízí – a to i když jsi právě na cestě. Tuto možnost ti dává C 400 X. Jsi neustále připojen? To C 400 X také. Jde o skútr střední velikosti, který se snadno vypořádává s výzvami mobility ve městě. Vezmi si s sebou na palubu svou oblíbenou hudbu a zažij město se svým osobním soundtrackem. Nebo můžeš plánovat s přáteli připojeným chytrým telefonem, aniž bys sesedal, zatímco pohodlně proplouváš metropolí. S C 400 X se tvé město a tvé trasy stanou velkým otevřeným prostorem. Otevřeným prostorem, který patří tobě, a který si můžeš zmapovat pro sebe, a u toho se pořádně bavit.

NABÍDKA SKÚTRŮ BMW ZDE >

MOTOCENTRUM BARTH - PARDUBICE