Probuďte svou temnou stránku MT 07

Anebo vyjádřete svou temnou stránku MT 07 Moto Cage

Probuďte svou temnou stránku MT 07

MT-07 představuje nový druh motocyklu, který vrací na ulici zábavu, finanční dostupnost a radost z jízdy. Tento nový univerzální naháč je tak úžasný – od vysokého točivého momentu přes rám se skvělou ovladatelností až po výjimečnou úsporu paliva – že mu těžko odolají začínající i zkušení jezdci.

Zcela nový řadový dvouválec o objemu 689 ccm vychází z naší speciální „filozofie křížového klikového hřídele“ a díky lineárnímu točivému momentu dosahuje jedinečného zrychlení. Model MT-07 je vybaven kompaktním a lehkým rámem zajišťujícím výjimečnou hbitost a snadné ovládání.

Nový model MT-07 od společnosti Yamaha. Nikdy jste neměli lepší důvod vstát a vyrazit na projížďku.

Vyjádřete svou temnou stránku MT 07 Moto Cage

Model Yamaha MT-07, se kterým zažijete spoustu akce a rozbouřených emocí, vnesl do střední třídy svěží vítr svým motorem s vysokým točivým momentem a agilní konstrukcí rámu.

Tuto úspěšnou koncepci nyní posouváme na novou úroveň prostřednictvím radikálně stylizovaného modelu MT-07 Moto Cage – stylového nového motocyklu inspirovaného kaskadérským uměním, který na ulicích vynikne ještě ostřejším vzhledem.

Tento městský kaskadérský stroj vybavený trubkovou kostrou, která obepíná střední část a zajišťuje její větší ochranu, působí opravdu seriózně. Kontrastní barvy kol a pozornost přitahující grafika podtrhují rebelský charakter – k rošťáckému vzhledu přispívá také nastavitelná maska světlometu a řada speciálních součástí rámu jasně červené barvy.