PIAGGIO MEDLEY 125 - Nejvýkonnější městský skútr

Jedinečný styl, extrémní praktičnost, snadná a bezpečná ovladatelnost. To jsou vlastnosti, jimiž se vyznačuje Piaggio Medley 125 ABS, skútr, který kombinuje přednosti lehkých velkých kol s vynikající výbavou skútrů vyšších tříd.

 

NEJVÝKONNĚJŠÍ ITAL MEZI SKÚTRY - PIAGGIO MEDLEY 125 ABS

SYSTÉM STOP-START
Systém Stop-Start, používaný skútrem Piaggio Medley 125 ABS, nese označení RISS (Regulator Inverter Start and Stop) a 3 až 7 sekund po zastavení automaticky vypne motor. Chcete-li pokračovat v jízdě, stačí ke spuštění jednoválce jen nepatrně otočit rukojetí plynu. Je to perfektní řešení pro nepravidelný rytmus jízdy ve městě.
 
BEZPEČNOST NADEVŠE
Bezpečnost dokazují i parametry nového Piaggio Medley. V tomto případě se jedná o velká kola, která mají průměr 16 palců vpředu a 14 palců vzadu, což zajišťuje mimořádně stabilní a příjemnou jízdu. Dvoukanálový systém ABS od firmy Bosh přidává další úroveň bezpečnosti a jistoty.
 
PŘIPOJENÍ K TELEFONU
Nová přístrojová LCD deska zajišťuje, že budete mít skvělý přehled o všem, co potřebujete. K dispozici je inteligentní technologie Piaggio MIA, která dokáže propojit váš chytrý telefon pomocí Bluetooth s přilbou a ovládacími prvky na řidítkách. To vám umožní bezpečně přijímat hovory nebo ovládat  hudbu za pomocí hlasových příkazů, aniž byste museli přestat sledovat vozovku.
 
SÍLA KŘIVEK
Přední oblý tvar skútru dokonale vyvažuje zkosenou zadní část a tím vytváří dynamický a praktický vzhled. Palivová nádrž je umístěna v prostoru pro nohy. V prostoru pod sedlem je místo na dvě integrální přilby, což je bezkonkurenční parametr ve světě hugh-wheel skútrů.
 

DVOUKANÁLOVÉ ABS
Brzdová soustava modelu Medley 125 ABS zahrnuje kotoučové brzdy s průměrem 260 a 240 mm s dvoupístkovými plovoucími třmeny a protiblokovací systém ABS. To znamená, že obě kola mají senzor, který detekuje jakékoli zablokování kola. ABS zabrání ztrátě ovladatelnosti skútru regulací brzdného tlaku. Dojde-li k pádu motocyklu, deaktivuje senzor náklonu funkcí Stop-Start a vypne motor.

MRŠTNĚJŠÍ A DYNAMIČTĚJŠÍ NEŽ KDY DŘÍV

Piaggio Medley 125 i.get je nejen hbitý a rychlý, ale i technologicky vyspělý. Na dosah ruky má jezdec celou řadu ovládacích prvků. Nový LED světlomet a LCD přístrojová deska poskytují dokonalou kombinaci funkčnosti a stylu. Piaggio i-get je 4-taktní, 4-ventilový motor, který je chlazený kapalinou a disponuje funkcí Start&Stop. Má zvýšený výkon z 9 kW na 11 kW a je jedním z nejvýkonnějších high-wheel skútrů do 125 ccm. Nové ergonomické sedlo zase zajišťuje pohodlí pro jezdce i spolucestující. Dalším malým, ale důležitým detailem je nová sada stupaček pro cestující.

Motocykl lze řídit s řidičským oprávněním skupiny A1. 

TECHNICKÉ PARAMETRY

 

MOTOCENTRUM BARTH, PARDUBICE

KOMPLETNÍ NABÍDKA MODELU

Lucie Pulkrábková

Mgr. Lucie Pulkrábková

prodejce motocyklů

lucie.pulkrabkova@motocentrum-barth.cz