Oslavte Vánoce s Vespa Disney Mickey Mouse Limited Edition!

Oslavte Vánoce s Vespa Disney Mickey Mouse Limited Edition!

Vespa Mickey Mouse limited edition

Letos jsme si pro tebe připravili ten nejoriginálnější tip na vánoční dárek – Vespa Disney Mickey Mouse Limited Edition! Tato výjimečná spolupráce dvou ikonických značek slaví nezapomenutelné výročí, a my jsme pyšní, že ti můžeme tuto limitovanou edici představit.

Více o Vespa Mickey Mouse Kompletní nabídka Vespa

Vespa a Disney, dvě nadčasové ikony, se spojily ve speciálním projektu pro oslavy Disney100. Vespa tímto vzdává hold výročí prostřednictvím globální spolupráce s jedinečnými značkami, které jsou známé po celém světě. Výsledkem této spolupráce je Disney Mickey Mouse Edition by Vespa.

V rámci této exkluzivní spolupráce jsou modely Vespa Primavera ve variantách 50 ccm, 125 ccm a 150 ccm dostupné v černé, červené, bílé a žluté barvě – barvách, které neodmyslitelně patří k nejslavnější myši Walta Disneyho.

Žlutá kola těchto speciálních skútrů symbolizují boty Mickey Mouse, zatímco černá zrcátka připomínají jeho nezaměnitelné kulaté uši. Každý detail byl pečlivě navržen tak, aby každý, kdo se na tuto limitovanou edici podívá, okamžitě poznal nezaměnitelný styl Mickey Mouse. Charakteristická linka myšákovy postavy zdobí obě strany skútru i jeho přední část. A jako třešnička na dortu nesmí chybět Mickeyho podpis, který najdete na sedle každého modelu.

Vespa Disney Mickey Mouse Limited Edition není pouze skútr – je to skvělý společník na cesty, který vám přinese radost a styl. Bez ohledu na to, jestli jste fanouškem Mickey Mouse, milovníkem Vesp nebo prostě hledáte originální vánoční dárek, tato limitovaná edice je tou pravou volbou.

Nyní máš možnost pořídit sám sobě nebo svým blízkým nezapomenutelný vánoční dárek, který spojuje radost z jízdy na Vespě s kouzlem Mickey Mouse. Přijď se podívat do našeho Motocentrum BARTH a odjeď na této limitce ještě dnes.

Vespa Disney Mickey Mouse Limited Edition – nový společník na cestách a nezapomenutelný vánoční dárek!


 

Martin Blažek

Martin Blažek

prodejce motocyklů

martin.blazek@motocentrum-barth.cz

Lucie Pulkrábková

Mgr. Lucie Pulkrábková

prodejce motocyklů

lucie.pulkrabkova@motocentrum-barth.cz


Soubory ke stažení

disney [png, 575,2 KB]