Originální díly Volkswagen

Bezpečí a funkčnost zajistí jen originální díly.

Nemusíte dělat kompromis mezi kvalitou a cenou.

Originální díly Volkswagen - v tom spočívá celá kompetence značky Volkswagen. Poskytují nekompromisní bezpečnost a jsou ztělesněním optimální funkčnosti a přesnosti lícování, dlouhé životnosti a udržení hodnoty.

Nic by nemohlo být lepší

Originální díly Volkswagen vznikají s vývojem vozu, a jsou proto optimálně sladěné s každým modelem. Jejich kvalita a funkčnost plní nejvyšší standardy napříč celým sortimentem. A v neposlední řadě mají Originální díly Volkswagen jednu zcela speciální výhodu: každé vylepšení našich sériových vozů se v nich hned promítne.

Originální díly Volkswagen jsou přesvědčivé díky své stoprocentní přesnosti lícování a maximální kvalitě. Např. u modelu Tiguan je jich 10 000. Pokud budete skutečně někdy potřebovat náhradu, ať jezdíte jakýmkoliv modelem Volkswagen, vždy byste se měl/a rozhodnout opět pro originál.

Přehled Vašich výhod

  • Originální díly Volkswagen
  • Nejnovější stav techniky
  • Maximální standard kvality
  • Nekompromisní bezpečnost
  • Optimální přesnost lícování
  • Plný sortiment více než 180.000 Originálních dílů Volkswagen
  • Výhodný poměr mezi cenou a kvalitou

Nekompromisní bezpečnost

Nezáleží na tom, co pro svůj Volkswagen potřebujete: Originální díly Volkswagen jsou vždy co nejrychleji tam, kde je jich zapotřebí. 

Od začátku originál

Aby byla umožněna optimální montáž příslušenství, vzniká příslušenství podobně jako Originální díly již při vývoji vozu. Motivace spočívá v maximální perfektnosti - v designu a komfortu, ve funkčnosti a dlouhé životnosti, jakož i v dobrém poměru mezi cenou a za ni nabízeným zbožím/službami. Nadto rozšiřujeme náš sortiment vybraným příslušenstvím známých značkových výrobců, které splnilo přísná kritéria testů a obdrželo od Volkswagenu osvědčení o nezávadnosti. Informujte se o rozsáhlé nabídce příslušenství u našich prodejců náhradních dílů.

Uspořte až 50%

Originální výměnné díly jsou příznivou alternativou k Originálním dílům Volkswagen: Staré díly, znovu zpracované podle sériové specifikace, jsou až o 50 % levnější a splní stejně vysoké nároky na kvalitu jako Originální díly, proto je i záruka identická. A navíc chrání životní prostředí: recyklací se šetří cenné zdroje a energie.

 

Bezpečí a funkčnost zajistí jen originální díly

Více než 350 dopravních nehod, které se letos udály od ledna do konce září má souvislost s technickou závadou automobilu. Podle Policie ČR je jednou z příčin těchto nehod použití neschválených prvků na automobilu, jinými slovy neschválených náhradních dílů. Ty do Česka míří především z Asie. Proč dát přednost originálním dílům?

Snaha ušetřit má v některých případech jasné meze, které se nevyplácí překračovat. U neoriginálních náhradních dílů automobilů to platí dvojnásob. Důkazem jsou praskající brzdové kotouče, špatně svítící světlomety a velkým problémem poslední doby jsou také nekvalitní kola, která se při vyšší zátěži lámou, protože oproti prověřeným originálům nemají dostatečnou pevnost. Na neznačkové díly lze přitom narazit jak na internetu, v kamenných prodejnách tak i v neautorizovaných servisech. Laik přitom často nemá šanci neoriginální díl rozeznat od originálu. Další nebezpečí neznačkových náhradních dílů se skrývá v tom, že v případě nehody, kdy se ukáže, že její příčinou je použití neschváleného dílu, pojišťovna nemusí řidiči uhradit pojistné plnění. Může to znamenat i porušení záručních podmínek. S kvalitou samozřejmě souvisí jak bezpečnost, tak i životnost použitého náhradního dílu. Dá se čekat, že pokud se s neoriginálním dílem nic nestane přímo během provozu, v lepším případě motoristu na jeho končící životnost upozorní v autoservisu. A dá se předpokládat, že se tak stane mnohem dřív, než v případě, že by náhradní díl byl originální. Proto doporučujeme používat pouze originální díly z našeho autorizovaného servisu, které jediné mohou zaručit prověřenou kvalitu nabízející záruku spolehlivé a bezpečné jízdy.