Objednej na www.Yshop.cz, vyzvedni u nás a dopravu máš ZDARMA

Motocentrum BARTH se stalo partnerskou prodejnou největšího motorkářského internetového obchodu.

 

Naše společnost se stala partnerskou prodejnou společnosti A Spirit a.s. , která provozuje svůj e-shop na stránkách www.yshop.cz . Jedná se o největší a nejrozsáhlejší motorkářský internetový obchod v ČŘ nabízející příslušenství, doplňky, oblečení a vybavení pro motorkáře a jejich motocykly . Jsme jedinou partnerskou prodejnou v pardubickém kraji poskytující zákazníkům bezplatnou službu „ partnerský prodej“.

DOPRAVA ZDARMA při vyzvednutí na pobočce:

Motocentrum BARTH

Hůrka 1798, 530 12 Pardubice

 

JAK TO FUNGUJE?

Na internetové adrese www.yshop.cz si vyberete ze široké nabídky zboží a doplňků, vyplníte jen ty nejnutnější potřebné údaje, vyberete si výdejní místo, kam si pro objednané zboží budete chtít zajet, v našem případě Motocentrum BARTH Pardubice. Následně Vám do tří až čtyř dnů Vás výdejní místo bude kontaktovat, že Vaše zboží je pro připravené k vyzvednutí. Samozřejmě za předpokladu, že výrobek je na naší centrále skladem. 
 

VÝHODY:

  • Neplatíte žádné poštovné ani balné

  • Zboží si na partnerské prodejně můžete ještě před zaplacením v klidu prohlédnout a vyzkoušet

  • Pokud se Vám vybrané zboží z nějakého důvodu nebude líbit nebo Vám například nebude vyhovovat velikost, prostě jej v obchodě zanecháte a nemusíte odebrat!

 
Služba "partnerský prodej" umožňuje zákazníkům vyžádat si zaslání vybraného zboží z nabídky www.yshop.cz  na naši prodejnu , zde si dané zboží v klidu vyzkoušet a samozřejmě také zakoupit. Využitím služby "partnerský prodej" zákazník nečiní závaznou objednávku vůči společnosti A Spirit, a.s. ani nevstupuje do smluvního vztahu se společností A Spirit a.s. Při využití služby "partnerský prodej" společnost A Spirit, a.s. zákazníkům garantuje prodejní cenu včetně DPH a kvalitu produktů, prezentovaných a nabízených na internetových stránkách www.yshop.cz