NOVÝ MODEL BMW R 18

NOVÝ MODEL BMW R 18

Nová BMW R 18 cituje z naší historie a ikonických prvků, které jsme podrobili důslednému dalšímu vývoji. Výsledek: působivý cruiser s motorem o největším zdvihovém objemu, jaký jsme kdy postavili, a s nadčasovými designovými prvky – například dvojitou dekorační linkou verze R 18 First Edition.

Cruiser na první pohled

Motocykl má širokou a nízkou siluetu. Dvojitý ocelový rám objímá masivní motor, který vypadá jako socha a ještě umocňuje působivý charakter stroje. Navíc máte četné možnosti individuální výbavy: model R 18 sází na maximální jednoduchost s možností co největší individualizace.

PŘEJÍT NA KONFIGURÁTOR >

3letá záruka

Nasedni a jezdi, jezdi a jezdi. Dáme ti rok záruky navíc.
Nyní se na všechny motocykly vztahuje 3letá záruka.
 

Největší boxer, jaký jsme kdy vyrobili

Již od roku 1923 sázíme na motory boxer – z přesvědčení.  Dvouválcový boxer o zdvihovém objemu 1802 ccm motocyklu R 18 je největší boxer, jaký jsme kdy vyrobili. Jeho maximální krouticí moment 158 Nm je k dispozici již při 3000 ot./min. V rozmezí 2000 až 4000 ot./min. máte vždy k dispozici přes 150 Nm, tedy vždy dostatek krouticího momentu při typicky boxerovém průběhu výkonu. Při 4750 ot./min. tento „Big Boxer“ dává výkon 67 kW (91 HP). V jeho útrobách se přitom snoubí tradice s moderní technikou. Pro nerušený přísun emocí na silnici.

ÚDAJE & VÝBAVA

Model R18 v sobě spojuje mnoho ikon naší historie, jako např. odkrytá kardanová hřídel. Tyto prvky jsme podrobili důslednému dalšímu vývoji a přenesli je do současnosti. Vše o technických údajích a standardní výbavě se dozvíš zde.