Novinka Aprilia Tuareg 660 dorazila k nám na salon!

Nejžádanější novinka roku z řad Aprilia pro rok 2022 je tu - Tuareg 660! Omrkněte ji u nás na salonu.

NOVÝ TUAREG DORAZIL DO PARDUBIC

Na tuhle žhavou novinku jsme se opravdu moc těšili! A je to tu - dorazila k nám na salon. Přijďte ji omrknout, protože tahle mašina se opravdu povedla.

 

VÝZNAM POJMU TUAREG 660

Ode dneška slovo Tuareg nabývá nových významů 
Ostatní si pod pojmem Tuareg představí člena Tuaregů – kočovného národa, jehož stoupenci se zahalenými tvářemi ovládají poušť.  Pro milovníky značky Aprilia je Tuareg terénním strojem par excellence, stvořeným pro velké výzvy afrických rallye, jako je Rallye Dakar nebo Rallye Faraonů. Pro tebe má Tuareg ode dneška také nový význam: žádná omezení, žádné hranice, jen tvoje touha objevovat a zažívat dobrodružství dle vlastních představ.

VÝKON A INTELIGENCE

Motor a technologie: zpřístupnění zábavy s Tuaregem 660
Nosit jméno Tuareg
 znamená vždy se snažit podněcovat lidský instinkt k objevování a přijímání všech výzev: jednoduchých a každodenních výzev, ale také dobrodružných a odvážných, kolujících v DNA značky ApriliaNosit jméno Tuareg 660 znamená vytvořit nejpokročilejší dostupnou technologii, která poslouží jakémukoli dobrodružství. Znamená to výkon motoru a technologickou funkčnost, kterou nelze měřit pouze čísly, ale spíše nekonečným jízdním potenciálem, který máš k dispozici: od každodenního asfaltu až po nejnáročnější jízdu v terénu.

DESIGN A FUNKCE

Když styl vyzývá k dobrodružství 
Stejně jako u nejlepšího outdoorového oblečení a technického vybavení, je i u modelu Tuareg 660 každá stylistická volba diktována funkčnostíDesign modelu Tuareg 660 je autentický: je výsledkem testů a kontrol, které zajišťují, že jeho design podporuje jeho funkčnost. Rozšiřuje tvůj jezdecký potenciál, aniž by ho omezoval. Každý detail je koncipován tak, aby plnil jeden nebo více úkolů, a je navržen tak, aby se každý stal aktivní součástí celého systému. Podívej se pozorně a uvidíš, že už jen samotný design modelu Tuareg 660 vyzývá k dobrodružství. Přijmeš tu výzvu?

NOVÁ ROVNOVÁHA

Rám a zavěšení: kompletní základ Aprilia
Tuareg 660 dokáže poskytnout kompletní a výjimečný požitek z jízdy na motocyklu Aprilia, čímž podporuje tvoji nepodmíněnou touhu po objevování. Tajemství? Pečlivě vyladěné odpružení s výjimečným zdvihem a tuhostí zcela nového kompozitového rámu: nová rovnováha, kterou hledáš pro zdolávání nových výzev.

MĚJ VŠE POD KONTROLOU

Překážky? Ty jsou součástí zábavy!
Ať už na silnici či mimo ni, rychlost a dynamika mají stejný požadavek: bezpečnost při překonávání jakékoli překážky. Čím vyšší je laťka, tím více Tuareg 660 ukazuje svého nezaměnitelného ducha Aprilia: motocykl se stává prodloužením tvého těla a smyslů a okamžitě reaguje na každý tvůj podnět. Když se ti do cesty postaví kámen? Je čas na skok. Nedokonalý asfalt? To je pouze výzva k většímu náklonu. Překážky? Ty jsou součástí zábavy!

 

Chcete se rozvědět více o nové Aprilii Tuareg 660? Prohlédněte si katalog!

Katalog Aprilia 

 

V případě zájmu o více informací neváhejte kontaktovat našeho specializovaného prodejce značky Aprilia!

Martin Blažek

Martin Blažek

prodej a výkup ojetých motocyklů

martin.blazek@motocentrum-barth.cz