NOVÉ BMW F 900 R A F 900 XR - PRO RYCHLÉ A ZVÍDAVÉ

NOVÉ BMW F 900 R A F 900 XR - PRO RYCHLÉ A ZVÍDAVÉ

Chceš zažít nadšení a ovládat výkon? Toužíš zažít ten speciální okamžik? Zvládat i ty největší výzvy? Pokud ano, tak je tu pro tebe nové BMW F 900 R nebo F 900 XR.

#NEVERSTOPCHALLENGING

S novým motorem o zdvihovém objemu 895 cm3, 92 Nm při max. 6500 otáčkách/minutu, je F 900 R výkonný a agilní roadster, zatímco F 900 XR je skvělý pro každodenní sportovní jízdy a vysoký výkon. Objednej si nyní svoje F 900 R nebo F 900 XR, a buď mezi prvními, kteří na něm odjedou.

BMW F 900 R

DYNAMICKÝ, PROKROKOVÝ, INTUITIVNÍ
Puristický a výkonný design modelu F 900 R přímo touží po výzvách. S tímto dynamickým Roadsterem máš úspěšně nakročeno k tomu, abys rozpoutal hlavní akci dne. F 900 R reaguje přesně a přímo. Sílu v zatáčce tedy využíváš intuitivně správně: Jako by se tvoje myšlenky přímo měnily v potěšení z jízdy. Nečekej na vhodný okamžik – teď je ta správná doba si ho pořídit! 

Nečekej na vhodný okamžik – teď je ta správná doba si ho pořídit!
Již od Kč 224 800 Kč

ZJISTIT VÍCE >

BMW F 900 XR.

JEŠTĚ VÝŠE, RYCHLEJI A NA DELŠÍ TRASY

XR představuje nekompromisní spojení sportovního ducha a jízdy na dlouhé vzdálenosti. Adrenalin den za dnem, zatáčku za zatáčkou. Na nové F 900 XR si každou zatáčku pořádně vychutnáš – kilometr po kilometru. Sám vzrušující design již naznačuje potenciál stroje. Ve vzpřímeném pohodovém sedu budeš chráněn před větrem i nečasem: je jasné, že to budeš jen ty, kdo určí, kdy tahle jízda skončí!

Nečekej na vhodný okamžik – teď je ta správná doba si ho pořídit!
Již od Kč 282 800 Kč
ZJISTIT VÍCE >

DORUČUJEME MOTOCYKLY PO CELÉ ČESKÉ REPUBLICE

MOTOCENTRUM BARTH