Nová Yamaha Ténéré 700. Putujte za novými obzory.

Nová Yamaha Ténéré 700. Putujte za novými obzory.

Když jedete na svém novém motocyklu Ténéré 700, můžete o své budoucnosti rozhodovat sami. Protože na tomto všestranném stroji můžete jet kamkoli bez jakýchkoli omezení a zažívat nový pocit naprosté svobody.

Putujte za novými obzory.

Tento terénní motocykl s kořeny v závodech rallye určený k dlouhým dobrodružným výpravám pohání dvouválcový motor o objemu 689 ccm s vysokým točivým momentem. Ten vám ve spojení se speciálně optimalizovanou převodovkou poskytuje ideálně vyvážený výkon a ovladatelnost. Vy se tak můžete vypořádat se všemi možnými jízdními podmínkami na zpevněném i nezpevněném povrchu.

Kompaktní trubkový rám a štíhlá kapotáž zaručují maximální hbitost pří řízení vestoje i vsedě a odpružení vhodné pro dlouhé jízdy s paprskovými koly vám umožní dojet úplně všude, kam budete chtít. Stačí natankovat a vyjet. Putujte za novými obzory.

Letmým pohledem

  • Čtyřtaktní motor CP2 o objemu 689 ccm s vysokým točivý momentem
  • Nový lehký dvojitý kolébkový trubkový ocelový rám
  • Štíhlý, kompaktní a ergonomický obrys a sedlo
  • Agresivní čelní maska se 4 LED světlomety ve stylu rallye
  • Nastavitelná obrácená 43mm přední vidlice na dlouhé cesty
  • Dálkově nastavitelné zadní odpružení
  • Kokpit ve stylu rallye se zkosenými řídítky
  • 21/18palcová paprskové kola s expedičními pneumatikami
  • Štíhlá palivová nádrž s objemem 16 litrů pro dlouhý dojezd
  • Kompaktní multifunkční přístrojový panel LED ve stylu rallye
  • Systém ABS lze přepínat i za jízdy
  • Štít a chrániče rukou poskytují jezdci dobrou ochranu

Pro největší nadšence, kteří by si již teď rádi naplánovali letní dobrodružství na cestách, spustí společnost Yamaha systém online objednávek, pomoci kterého si zákazníci budou moci rezervovat svoji Ténéré 700 a jako poděkování od nás nádavkem dostanou poukázku v hodnotě 13 000 Kč na doplňky či příslušenství dle vlastního výběru. Tato nabídka platí výhradně pro online objednávky a do 31. července 2019.

Technické vlastnosti

Společnost Yamaha potvrdila cenu modelu Ténéré 700 a datum spuštění systému online objednávek

A vy teď můžete mít model Ténéré 700 jako první!

Robustní, kompaktní a hbitý nový model Ténéré 700, na jehož vývoji se podíleli ti nejzkušenější jezdci rallye na světě, je tu, aby každému jezdci s vášní průzkumníka otevřel bránu do úplně nového světa plného vzrušení a příležitostí. S úspěšným řadovým dvouválcem CP2 689 ccm a zcela novým podvozkem je model Ténéré 700 připraven nabídnout špičkové jízdní vlastnosti a ovladatelnost na nezpevněném povrchu a současně schopnost rychlého překonávání dlouhých vzdáleností na cestách - představuje tak mimořádně schopný a všestranný Adventure motocykl.

Systém online objednávek
Za méně než 30 dní, 27. března 2019 ve 14:00 SEČ, do 31. července 2019, spustí společnost Yamaha systém online objednávek pro největší nadšence, kteří by si již teď rádi naplánovali letní dobrodružství na cestách! První dodávky plánované na červenec 2019 přidělíme svým online zákazníkům stylem kdo dřív přijde, ten dřív bere, a to za mimořádnou cenu 249.990,-Kč za standardní model + nákupní poukázka v hodnotě 13.000,-Kč pro nákup příslušenství a náhradních dílů na tento model. Tato nabídka platí výhradně pro online objednávky a následné zakoupení u zmluvního prodejce Yamaha až do uzavírky online systému 31. července 2019.

Systém online objednávek umožní zákazníkům potvrdit objednávku různých variant modelu Ténéré 700, který bude k dostání s plným výkonem i v 35kW verzi. Obě verze jsou k dostání ve třech barvách: Ceramic Ice, Competition White a Power Black.

Plán dodávek do prodejen
Po vyřízení první várky online objednávek začne společnost Yamaha dodávat model Ténéré 700 prodejcům po celé Evropě, a to od září 2019 za cenu 249.990,-Kč.