Motocentrum BARTH se přestěhovalo. Přijďte se podívat do nových prostor.

K vidění v našem salonu jsou například novinky Yamaha NMAX nebo XV950 Racer.

 

Motocentrum BARTH se přestěhovalo do nových prostor.

Najdete ho nyní hned u vjezdu do areálu Autocentra.

 

K vidění je zde například novinka ze světa skútrů Yamaha NMAX a nebo osobitý XV950 Racer. Pokud byste chtěli nějaký z modelů vyzkoušet, neváhejte a kontaktujte našeho vedoucího prodeje Martina Blažka a domluvte s ním bezplatnou testovací jízdu.

Motocentrum BARTH vzniklo z myšlenky poskytnout všem příznivcům a milovníkům motocyklů to, co již velmi dlouho v Pardubicích postrádali – moderní a prostorný motosalon poskytující snad vše – od možnosti prohlédnout si, osobně si vyzkoušet a také případně zakoupit motocykl, skútr, čtyřkolku, vodní i sněžný skútr, lodní motor, generátor a další produkty značky YAMAHA.

  

Ovšem pokud toužíte po netradičních zážitcích z dovolené například s Yamahou Ténéré nebo si chcete zadovádět na mrštné Yamaza MT-09 SR, rádi Vám tyto a mnohé další modely zapůjčíme v naší Motopůjčovně.

Na nové prodejně je mimo motorek a skútru také široká paleta kvalitního značkového oblečení, doplňků, přileb a příslušenství zejména značek LAZER, SHARK, MODEKA, 4SR, Restless a nově MBW.

Dále Vám Motocentrum BARTH provozuje značkový servis Yamaha, ve kterém jsme plně připraveni Vám poskytnout záruční i pozáruční servis nejen motocyklů, skútrů a čtyřkolek značky Yamaha, ale také většiny dalších japonských a evropských motocyklových značek.