Moto Guzzi V85 TT - novinka 2019. Již přijímáme objednávky

Moto Guzzi V85 TT - novinka 2019. Již přijímáme objednávky

Konečně jsme se dočkali - dlouho očekávaná žhavá novinka Moto Guzzi pro rok 2019 tedy cestovní enduro V85 TT je tu a je ještě lepší, než jsme snili.

V85 TT kombinuje klasický autentický styl kultovní značky s nejmodernějším technickým vybavením. S tímto modelem Moto Guzzi zavádí nový vzduchem chlazený 90 ° dvouválcový motor s rozvodem OHV a dvěma ventily na válec. Motor dosahuje maximálního výkonu 80 koní a 80 Nm kroutícího momentu při 5000 ot./min a to vše při pouhých 208 kg suché hmotnosti. Nádrže potěší nadstandardním objemem 21 litrů, jenž by měl zajistit dojezd 400 km. Sedlo nabídne pohodlí při sezení a volnost pohybu při stání ve stupačkách, jeho hrana je ve výšce pouhých 830 mm, což zpřístupní toto cestovní enduro i menším postavám. 

  • Možnost protiúčtu
  • Možnost prodeje na splátky. 

Barevná provedení budou rozdělena do dvou skupin - standardní jednobarevné lakování bude možno objednat v tmavé šedé matné metalíze, tmavé modrošedé matné metalíze a červené základní. Limitovaná barevná provedení dou dvě a to bílo-žluté a červeno-stříbrné ( obě varinty budou vždy s červeně lakovaným rámem ).


Hodně potěší i propracovaný přístrojový panel tvořený barevným TFT displayem s možností příplatkového multimediálního systému Moto Guzzi MIA, jenž kromě obsluhy telefonu a hudby nabídne i služby navigace, a samozřejmě dynamické módy. Ty jsou tři a každý má specifické nastavení pro motor, ABS i kontrolu trakce MGCT. Na silnici budete nejčastěji využívat Road s živou reakcí na plyn, kontrolou trakce na střední úroveň a ABS aktivním na obou kolech. Za horších povětrnostních podmínek můžete cvaknout Rain, který otupí reakci motoru a zpřísní MGCT, antiblok zůstává stejný. Pro terénní hrátky potom aktivujete Off-Road, který umožní větší prokluz zadního kola při akceleraci, ABS pustí akorát na přední kolo (jde dokonce i úplně vypnout) a reakce na plyn bude opět trochu měkčí plus se ještě zvýší brzdný účinek motoru.

Pro české zákazníky bude k dostání od druhé poloviny dubna 2019.
Uvedená cena platí pro verzi V85TT v jednobarevném provedení a bez případných zobrazených doplňků . Přiložené fotografie mají ilustrativní charakter.