MIVV - koncovky a výfukové systémy

MIVV - koncovky a výfukové systémy

MIVV spolupracuje s nejprestižnějšími světovými motocyklovými společnostmi jako je YAMAHA DUCATI, APRILIA, MOTO GUZZI nebo DERBI.

O SPOLEČNOSTI

Společnost MIVV se specializuje na vývoj a výrobu výfukovým systémů pro motorová vozidla jak pro prvovýrobu, tak pro aftermarket. Od založení v roce 1970 zažívá neustálé období rozvoje až k dnešní průmyslové skupině, která je přítomna ve více než dvaceti zemích v Evropě i mimo ni díky svým distributorům. V současnosti spolupracuje s nejprestižnějšími světovými motocyklovými společnostmi jako je YAMAHA, DUCATI, APRILIA, MOTO GUZZI nebo DERBI.
 
Společnost MIVV vyvinula a dále pracuje na mnoha projektech na OEM poli. Například řada DUCATI Monster, 996, 748 a Multistrada jsou vybaveny výfuky MIVV, dále Moto Guzzi – California a Nevada, Derbi Senda, Aprilia Scarabeo, RSV1000, RS125 a Pegaso Strada 650. Bez těchto zkušeností by nemohli plánovat a vyrábět inovativní výfukové systémy, které přesně splňují požadavky výrobců motocyklů.
 
Na straně MIVV je velká vůle po neustálém zlepšování procesů a výrobků kombinovaná s odhodlaností a vášní k produktům, díky tomu dosahují svých cílů na všech světových trzích. Výzva, které denně čelí je dodávat: „výfukové systémy nejvyšší spolehlivosti, které zároveň garantují optimální výkon a přinášejí velké emoce
 

TECHNOLOGIE

Výfuky MIVV se vyrábějí se zaměřením na nejlepší možnou výkonnost (tedy jak kvalitu a spolehlivost, tak výkon a emoce). Proto jsou konstruovány pro nejvyšší možnou efektivitu pro každý jednotlivý typ motocyklu. Kvalita zvuku je speciálně studována, aby výsledkem byl velmi sportovní zvuk, který navíc zdůrazňuje charakteristiku motoru.
To je možné za pomoci moderních počítačových metod používaných inženýry společnosti MIVV.

Know-how společně s moderními technologiemi zaručuje produkt s vysokou výkonností a skvělým designem. Tyto charakteristiky jsou nezbytné, pokud chcete dát motocyklu tu pravou energii a zároveň povznést jeho stylové prvky.

KOMPLETNÍ NABÍDKA- ZDE