Kdo nás řídí

Kdo nás řídí

Kdo stojí za společností BARTH?


Michal Burkoň, MBA

Michal Burkoň, MBA

předseda představenstva a výkonný ředitel

Michal pracuje pro společnost Autocentrum BARTH již od jejího začátku, kdy byl v roce 1996 u jejího založení, neboť založení firmy byl jeho nápad a aktivita. Neustále vytváří nové vize a firmu posouvá a rozšiřuje. Vymýšlí stále nové produkty a aktivity. Nyní zastává pozici výkonného ředitele, kde vede úspěšný tým pracovníků podílející se na růstu a rozvoji společnosti Autocentrum BARTH. Má také na starosti vnější komunikaci firmy.

Většinu času věnuje své práci, ve volných chvílích se věnuje rodině a cestování, což je jeho koníček. Má rád motoristický sport, notorky a cestování karavanem. Také rád organizuje akce pro zákazníky a zaměstnance. V roce 2014 získal titul MBA při Czech Management Institutu Praha. V poslední době se také soustředí na organizaci závodního týmu BARTH Racing, který se pravidelně a úspěšně účastní nejtěžšího závodu světa, a to Rallye Dakar v Jižní Americe. 


Petr Eis

Petr Eis

obchodní ředitel

Petr nastoupil do společnosti v červnu 2009 jako vedoucí prodeje vozidel Volkswagen. Po úspěšném vedení obchodního týmu značky Volkswagen byl od 1. 5. 2013 pověřen i odpovědností za vedení značky ŠKODA a Centra ojetých vozidel. Postupně se svým nasazením a odhodláním vypracoval na pozici obchodního ředitele. Jeho úkolem je vytváření podmínek pro další rozvoj jednotlivých obchodních oddělení, předávání nabytých zkušeností svým kolegům, systematická práce na zvyšování hospodářského výsledku a neustálé posouvání kvality obchodního procesu k maximální spokojenosti našich zákazníků. Ve volném čase se věnuje sportu a kreativní výstavbě rodinného domu.


Miroslav Hrdý

Miroslav Hrdý

ředitel servisních služeb

Míra do společnosti Autocentrum BARTH nastoupil na začátku roku 2007 jako servisní poradce. Postupně začal také pracovat jako garanční technik pro značky Volkswagen a SEAT, následovala pozice vedoucího servisu v Pardubicích a od září 2014 má na starost servis na všech pobočkách společnosti a budování nového servisního centra v Pardubicích. Volný čas tráví především s rodinou a domácími mazličky, mezi které patří i kůň. Rád si také zasportuje. Každoročně se účastní nejtěžší rally světa a to Rally Dakar v Jižní Americe, kde má v týmu BARTH Racing na starosti kompletně techniku, vybavení a asistenční vozy. Zkušenosti zde nasbírané uplatňuje při řízení našich servisů.


Ing. Martin Vortel

Ing. Martin Vortel

ředitel ekonomického a provozního úseku

Martin má na starosti řízení celého ekonomicko-provozního úseku. Má na starosti veškeré interní procesy, aby vše fungovalo. Ve volných chvílích se věnuje rodině a sportu.


Karel Hršel

Karel Hršel

vedoucí značek Audi a Honda, koordinátor prodeje vozů

Spolu s výkonným ředitelem Michalem Burkoněm, stál u zrodu společnosti Autocentrum BARTH. Postupně prošel v rámci firmy různými posty. V Autocentru nyní vede velmi úspěšný tým pracovníků odpovědných za značku Audi a současně nyní rozvíjí prodej vozů Honda. Má také na starosti rozvoj interních procesů v oblasti prodeje vozů, webové portály a celý informační systém. Ve volném čase se věnuje hlavně své rodině a sportu.