Kdo a jak může využívat výhod BARTH CLUBU

Kdo a jak může využívat výhod BARTH CLUBU

Naši zákazníci u nás získávají v rámci věrnostního programu BARTH CLUB spoustu slev, výhod a odměn.

Logo BARTH Club

Co je BARTH CLUB?

BARTH CLUB je věrnostní program pro zákazníky Motocentra BARTH 
Staňte se členy našeho clubu a začněte užívat vaše slevy a odměny!
 
  • Slevy a výhody BARTH CLUBU mohou čerpat všichni zákazníci, kteří zakoupí/zakoupili motocykl v Motocentru BARTH, automobil z našeho Autocentra BARTH či vůz na Operativní leasing vč. produktu BARTH OPERÁK. Jedná se o nové, předváděcí či ojeté motocykly a automobily.
  • BARTH CLUB je určen pro fyzické osobypodnikatele, ale i firmy a pro jejich zaměstnance.
  • Čerpat slevy a výhody můžete na své soukromé osobní aktivity, i tehdy, když si vozidlo u nás zakoupila Vaše firma či organizace, kde pracujete a firemní vozidlo používáte. Tak proč si nepůjčit auto, motorku, obytný vůz nebo pořídit nové motorku, příslušenství, oblečení či doplňků k ní?
  • Čerpání slev je velmi jednoduchéNemusíte se nikde registrovat, cokoliv podepisovat a ani přebírat žádné kartičky. K získání všech slev a výhod BARTH CLUBU Vám fakticky stačí ukázat/předložit při nákupu, objednávání, anebo rezervaci pronájmu, malý technický průkaz (OTP) od vozidla nebo motorky, které byly u nás v minulosti zakoupené (není omezené stářím). Pokud jste tedy Vy, anebo Vaše firma, anebo firma kde pracujete jeho majitelem nebo provozovatelem. V případě, že je vozidlo pořízené na operativní leasing, k získání slevy stačí, když jste Vy nebo Vaše firma nájemce.
  • Členství v BARTH CLUBU není vázáno na člověka, anebo firmu, ale pouze na konkrétní u nás zakoupené vozidlo, anebo motocykl.
  • Čerpání výhod je možné na provozovnách Autocentra BARTH v Pardubicích nebo Hradci Králové.
  • Kompletní nabídku slev, podmínek a odpovědí na další dotazy najdete v sekci BARTH CLUB (v případě dalších dotazů nám prosím pište na email autocentrum@autocentrum.cz).
 

O jakých výhodách mluvíme?

 

 

Servisní služby na motocykly všech značek

Sleva 5 % na hodinové sazby pro motocykly a dále na: veškeré díly použité při opravách, včetně olejů u motorek, na nákup moto pneumatik a na mycí programy motocyklů.

Prodej motocyklů YAMAHA a moto oblečení a příslušenství

2% sleva - pri nákupu nového motocyklu YAMAHA získáte originální doplnky a príslušenství v celkové výši 2% z ceny kupovaného motocyklu ZDARMA
Sleva 5 % na veškeré moto příslušenství a moto oblečení (včetně přileb).
 

Půjčení motocyklu v motopůjčovně

S BARTH CLUB získáváte slevu 5 % na zapůjčení motocyklu nebo skútru a také na zapůjčení příslušenství k zapůjčenému motocyklu. Pro uplatnění slevy využijte portál Motopůjčovna, kde do promo kódu vyplňte "BARTHCLUB + VIN" (VIN Vámi zakoupeného vozu nebo motorky).

 

Slevy na servisní služby na auta a motocykly

Jako členové našeho clubu získáte slevu 5–15 % na servisní služby vozidel ŠKODA, Volkswagen, Audi, SEAT, Peugeot, Kia a FIAT a slevu 5 % na servisní služby pro motocykly všech značek.
 

Slevy v lakovně a klempírně

Když u nás zakoupíte vůz, získáte pro naše lakovny a klempírny v Pardubicích a Hradci Králové 5% slevu na naši odtahovou službu v případě nehody a také na zapůjčení náhradního vozidla po dobu opravy vozu po nehodě.

 

Sleva na půjčení obytného vozu nebo karavanu v BARTH Caravan

Pokud jste u nás zakoupili motorku nebo vozidlo a chcete zažít unikátní dobrodružství při cestování s luxusním obytným vozem, máte u nás slevu 5 % na zapůjčení obytného vozu či karavanu a zapůjčení příslušenství k obytným vozům.
Pro uplatnění slevy využijte portál BARTH Caravan, kde do promo kódu vyplňte "BARTHCLUB + VIN" (VIN Vámi zakoupeného vozu nebo motorky).

 

Kompletní nabídka benefitů - ZDE

Autocentrum BARTH a.s. si vyhrazuje právo, výši slev a výhod v programu BARTH CLUB kdykoliv změnit a upravit.