Jezdi stylově celé léto. Do práce, do školy, nebo na kafe. Skútry IHNED k odběru.

Jezdi stylově celé léto. Do práce, do školy, nebo na kafe. Skútry IHNED k odběru.

Městské skútry k odběru IHNED. Jezdi skoro ZADARMO, vždy a všude.

 


Nově na skladu Motocentra BARTH v Pardubicích - městské skútry ihned k odběru!

Máme skvělou zprávu pro všechny milovníky pohodlného a praktického cestování ve městě. Nyní máme na skladě širokou nabídku městských skútrů, které jsou připravené k okamžitému odběru.

Nejlepší zpráva je, že na tyto moderní skútry potřebujete pouze řidičský průkaz skupiny B. To znamená, že se můžete pustit do objevování města hned teď, bez zdlouhavého procesu získávání dalšího oprávnění. Naše městské skútry jsou nejen snadno ovladatelné, ale také velmi úsporné. Průměrná spotřeba se pohybuje pouze kolem 2,5 litru na 100 kilometrů. To znamená, že nejenže ušetříte peníze na palivu, ale také můžete efektivněji přispět k ochraně životního prostředí.

Dalším praktickým prvkem těchto skútrů je jejich úložný prostor, který je dostatečně velký pro uložení přilby. Nemusíte si tedy dělat starosti, kam uložit svou ochrannou přilbu, když zaparkujete skútr a vydáte se na procházku po městě.

KOMPLETNÍ NABÍDKA SKÚTRŮ

Nechte se okouzlit pohodlím a svobodou, kterou nabízejí naše městské skútry. A to nejlepší na tom všem je, že jsou všechny skútry k dispozici ihned v našem Motocentru BARTH v Pardubicích. Nemusíte čekat ani den - přijďte si vybrat ten správný model ještě dnes a začněte si užívat své nové cestování ve městě.

Martin Blažek

Martin Blažek

prodejce motocyklů

martin.blazek@motocentrum-barth.cz

Lucie Pulkrábková

Mgr. Lucie Pulkrábková

prodejce motocyklů

lucie.pulkrabkova@motocentrum-barth.cz