Exkluzivní servisní služby - dopravu v regionu zajistíme zdarma

Moderní a plně vybavený servis poskytuje své exkluzivní služby pro většinu motocyklů libovolných značek.

Využijte naše exkluzivní servisní služby

Nyní máte u nás jedinečnou možnost nechat si svůj motocykl libovolné značky (s vyjímkou italských značek a Harley Davidson) překontrolovat případně odservisovat a nemusíte se starat o dopravu motocyklu na servis. Dovoz a odvoz Vašeho motocyklu totiž zajistíme my. Navíc získáte slevu na díly ve výši 10% . 

OBJEDNAT ONLINE - ZDE

1) Doprava na servis - ZDARMA

Naše služby spojené s rozvozem nových motocyklů lze také využít i na dopravu zákaznického motocyklu k nám na servis. Zcela ZDARMA garantujeme dovoz a odvoz Vašeho motocyklu do blízkého okolí 30 km nebo za smluvní cenu dle vzdálenosti. Nad uvedené km je účtována sazba 6 Kč/km.

2) Mytí motocyklů

Bydlíte ve městě? Nemáte vlastní garáž? Nechcete ztrácet čas mytím? Mytí motorky je jednou ze součástí pravidelné údržby. Se špinavým autem většina lidí zajede do myčky nebo vytáhne před dům hadici s vodou a na pomoc si vezme maximálně houbu a kýbl bublin. Co nabízíme: ruční mytí - speciální odstranění zaschlého hmyzu - dosušení vzduchem - ošetření nelakovaných vnějších plastů - ošetření bočnic pneu - použití přípravků YAMALUBE

3) Moderní a plně vybavený servis - VŠECHNY ZNAČKY

Motocentrum BARTH poskytuje služby moderního a plně vybaveného motocyklového servisu, ve kterém jsme připraveni zajistit záruční i pozáruční servis motocyklů, skútrů a čtyřkolek nejen pro značku YAMAHA, ale také pro většinu japonských a evropských značek. Nedílnou součástí je i pneu servis s nabídkou nových pneumatik zejména značek Continental a Michelin. Pro naše zákazníky máme připravené další doplňkové služby jako například ruční mytí a odvoz Vašeho motocyklu. 

4) Náhradní díly a příslušenství

Jako autorizovaný servis používáme originální náhradní díly, speciální přípravky, značkové profesionální nářadí a v případě motocyklů Yamaha také paralelní diagnostiku. Dále Vám nabízíme celou produktovou řadu olejů a doplňující chemie od značky Yamalube. 

Nyní máte jedinečnou možnost získat 10% slevu na náhradní díly.

5) Servis pro starší motocykly se zvýhodněnou sazbou

Pro majitele starších motocyklů, skútrů a čtyřkolek jsme připravili velmi atraktivní hodinové sazby a poskytujeme zajímavé slevy na originální náhradní díly. Jako smluvní partner několika pojišťoven jsem připraveni se o Vás kompletně postarat i v případě nehody nebo jiného závažného poškození. 

6) Motopůjčovna BARTH

V případě vícedenní opravy Vašeho motocyklu Vám poskytneme slevu 50 % na zapůjčení motocykly z naší Motopůjčovny BARTH. Vyberte si ze značek Yamaha, Ducati, Triumph, BMW, KTM či z několika kategorií i objemových skupin, které jsou námi plně pojištěné pro toulky celou Evropou. Spolu s motocyklem máte možnost zapůjčení přileb, kufrů, navigace a dalšího příslušenství v omezeném rozsahu. Rezervujte si termín online na webových stránkách Motopůjčovny.

KONTAKTUJTE NÁS: