Exkluzivní možnost předobjednání BMW Motorrad Concept R 18.

Exkluzivní možnost předobjednání BMW Motorrad Concept R 18.

BMW Motorrad Česká republika dává nyní svým fanouškům exkluzivní možnost. Sériový model BMW Motorrad Concept R 18 je možné již předobjednat.

BMW Motorrad Česká republika spustilo exkluzivní možnost předobjednání chystané sériové verze motocyklu BMW Motorrad Concept R 18. Na stránkách bmw-motorrad.cz byl vytvořen speciální formulář, na němž se zájemce o předobjednávku může přihlásit. Po přihlášení bude do 48 hodin kontaktován autorizovaným prodejcem BMW Motorrad (preferovaným ve formuláři), který pro něj připraví předběžnou smlouvu, a po složení zálohy 25 000 Kč se předobjednávka stane platnou. Zájemce má kdykoliv možnost od smlouvy odstoupit, a to bez jakýchkoliv storno poplatků. 

Registrační formulář pro předobjednávku sériového modelu BMW Motorrad Concept R 18 je k dispozici zde: 

Stáhnout formulář >

Návrat do segmentu „Cruiser“.
S motocyklovým konceptem BMW Concept R 18, který byl představen na Concorso d'Eleganza Villa d'Este v květnu minulého roku, oznámilo BMW Motorrad svůj návrat do prestižního segmentu „cruiser“. Koncept kombinuje tradici značky BMW Motorrad s moderními požadavky pro prémiový motocykl. Concept R 18, inspirovaný hlavně klasickým designem značky, uvádí na trh nový motor „big boxer“ o objemu 1802 cm3.