DYNAMICKÉ BMW F 900 R

DYNAMICKÉ BMW F 900 R

BMW F 900 R S 5LETOU ZÁRUKOU ZDARMA A PŘÍSLUŠENSTVÍM BMW V HODNOTĚ 10.000 KČ

RYCHLÉ BMW F 900 R

DYNAMICKÉ, PROGRESIVNÍ, INTUITIVNÍ
Puristický a výkonný design modelu F 900 R přímo touží po výzvách. S tímto dynamickým Roadsterem máš úspěšně nakročeno k tomu, abys rozpoutal hlavní akci dne. F 900 R reaguje přesně a přímo. Sílu v zatáčce tedy využíváš intuitivně správně: Jako by se tvoje myšlenky přímo měnily v potěšení z jízdy. Díky tomu ti F 900 R nabízí výbornou světelnou technologii, konektivitu a bezpečnost – a tím si před ostatními udržuješ výrazný náskok.
Nastup, nastartuj, #NeverStopChallenging.
 

DESIGN F 900 R

NEBOJ SE - TOUŽÍ JEN PO ZÁBAVĚ
Za robustním vzhledem modelu F 900 R se skrývá čisté potěšení z jízdy. Jeho přesné hrany zdůrazňují atletiku stroje jako napnuté šlachy. Vypadá koncentrovaně, plně vytrénovaně. Přední část je agresivní. Světlomet a kokpit sedí kompaktně na hlavici řídítek. Jako pěsti bojovníka: Číhají v úkrytu a každý zlomek sekundy jsou připravené k útoku. Nádrž je vepředu: pro optimalizované rozložení hmoty a krátkou záď vozidla. Kompaktní tlumič podlah stroji dodává drsný vzhled.
 

DVOUVÁLCOVÝ ŘADOVÝ MOTOR

VÍCE TOČIVÉHO MOMENTU DO ŽIVOTA
Intuitivní, spontánní a dynamický – nemusíš čekat na chvíle štěstí. Jednoduše si je užiješ podle chuti a nálady. Vysokorychlostní dvouválcový řadový motor modelu F 900 R přináší od 4 500 do 8 500 ot/min nad 87 Nm. Tedy přesně v rozsahu otáček, kde je výkon nejzábavnější.
 
 
ZAČÁTEK JE SNADNÝ - VARIANTA A2 MODELUF 900 R
Model F 900 R je k dostání také ve variantě A2 s výkonem 95 koní. Tuto variantu můžeš používat, máš-li řidičský průkaz A2. Užij si hned od začátku intuitivní ovládání F 900 R.
 
ADAPTIVNÍ SVĚTLOMETY DO ZATÁČKY
Adaptivní světlomety modelu F 900 R se automaticky zapnou při náklonu od 7°. Samostatné LED prvky v hlavním světlometu zajišťují nejlepší možné osvětlení vnitřní oblasti zatáčky. Pro větší pohodlí a bezpečnost v každé zatáčce.
 
PŘIZPŮSOBENO - Z HLEDISKA ERGONOMIE
Ergonomie modelu F 900 R je orientována na přední kolo a uspořádána jako u sportovního modelu. Jeho šest různých výšek sedel, nastavitelné ruční páky a dostupná vysoká řídítka umožňují téměř každému najít svou ideální polohu. Čelní sklo je k dispozici také ve vysoké verzi a nabízí tak pohodlnou ochranu proti větru i na větší vzdálenosti. Díky tomu každý najde model F 900 R, který mu nejlépe vyhovuje. Také to rozumíme pod pojmem Dynamic Roadster.
 
PŘINÁŠÍ VĚTŠÍ POTĚŠENÍ Z JÍZDY
S volitelně dostupnými jízdními režimy Pro budeš jezdit do zatáček i po rovině ještě rychleji a s ještě větším potěšením: Zahrnují mimo jiné bezpečnostní asistenční systémy ABS Pro, Dynamickou kontrolu trakce (Dynamic Traction Control – DTC), Dynamické ovládání brzd (Dynamic Brake Control – DBC) a Řízení točivého momentu motoru (MSR). DBC zajišťuje větší bezpečnost při brzdění a nové MSR zabraňuje podkluzování nebo proražení zadního kola během spontánních činností souvisejících plynem nebo řazením. Asistent řazení Pro nebo elektronicky stavitelný podvozek Dynamic ESA spojují sportovní dynamiku s pohodlím: pro ještě větší potěšení z jízdy.
 

5LETÁ ZÁRUKA VE STYLU

K DISPOZICI HNED 3 BARVY
Každá z barevných variant prozrazuje něco o charakteru tvého F 900 R. Stejně jako o tvém charakteru.
 
 
 

MOTOCENTRUM BARTH, PARDUBICE

KONTAKTUJTE NÁS