Dokonalý velký a střední všestranný stroj – to je GRIZZLY

Pocit pohodlí v náročných podmínkách během dlouhého pracovního dne je velmi důležitý. A přesně pro tyto účely je určena kompletní řada čtyřkolek Yamaha Grizzly. Je vybavena posilovačem řízení, zcela nezávislým zavěšením, kvalitním brzdovým systémem a jednodílným lehkým rámem, takže je hbitá a snadno se ovládá.

Tato filozofie designu se vztahuje i na nejmenší detaily, jako jsou lehké pneumatiky a pohodlné sedadlo. K tomu přičtěte výjimečně úsporný provoz, nízké nároky na údržbu a řadu praktického příslušenství, a máte dokonalý všestranný stroj, který potřebujete k dokončení své práce.

Pokud Vaše práce vyžaduje dopravu těžkých nákladů v kombinaci s nepředvídatelným jízdním povrchem, pak modelová řada Grizzly představuje spolehlivého a ideálního pracovního partnera pro náročné dny, kterého nic nezastaví. Farmáři a profesionální chovatelé nedají na tuto řadu čtyřkolek dopustit. Kralování pastvinám, lukám a lesům – k tomu byla modelová řada Grizzly stvořena.

Pro robustní motor je zdolávání strmých svahů a kopců hračkou. Díky přednímu a zadnímu odpružení překonáte se svou čtyřkolkou bez problému téměř všechny nástrahy terénu. Systém On-Command® 2WD/4WD umožňuje snadné přepínání mezi vhodnými režimy pohonu. Přední a zadní nosný rám umožňuje čtyřkolkám Grizzly rovněž převážet náklad o váze až 120 kg. Je to tažný kůň ve světě čtyřkolek: silný, pevný a odolný. A v kombinaci s naším praktickým příslušenstvím, od navijáků po pluhy, je práce zábavná jako nikdy předtím.

GRIZZLY 700 EPS WTHC / SE
GRIZZLY 700 EPS WTHC / SE

GRIZZLY 550 EPS
GRIZZLY 550 EPS

GRIZZLY 450 EPS/IPS
GRIZZLY 450 EPS/IPS

GRIZZLY 350 4WD/2WD
GRIZZLY 350 4WD/2WD

Kompletní nabídku naleznete na http://motocentrum-barth.cz/ctyrkolky/.