Chcete nové pneumatiky s pneugarancí na 3 roky?

V zimním ale i letním období se množí případy najetí do výmolu, díry, na kámen nebo na obrubník ukrytý ve sněhu, břečce nebo ledu. Výsledkem mnohdy bývají nečekané výdaje majitele vozidla, spojené s nákupem nových pneumatik

PNEUGARANCE ŠKODA NA 3 ROKY

Ani vysoce kvalitní pneumatiky nejsou zcela odolné proti nástrahám, které na vás mohou čekat na cestách. Ať už jde o hřebíky, nebo ostré obrubníky a kameny, poškození pneumatiky bývá většinou natolik rozsáhlé, že je potřeba pořídit si novou. A právě proto, aby pro vás zničená pneumatika již neznamenala finanční ztrátu, vám přinášíme náš nový originální program ŠKODA Pneugarance.

Zákazníci, kteří si u nás zakoupí kompletní zimní kola nebo letní a zimní pneumatiky se první 3 roky od zakoupení nemusí obávat nenadálých výdajů. Garanci na pneumatiku automaticky získáte při koupi samostatné letní nebo zimní pneumatiky nebo kompletního zimního kola u naší společnosti. Garance je poskytována jednotlivě, tedy bez ohledu na počet zakoupených kol. Vztahuje se na neopravitelná poškození vzniklá při běžném provozu, včetně najetí na obrubník. Pokud máte platnou doživotní Záruku mobility, můžete využít i odtah do nejbližšího autorizovaného servisu ŠKODA. Pneugarance se v případě neopravitelného poškození pneumatiky postará o krytí vzniklé škody. Plnění lze využít také v případech, kdy poškození pneumatiky vzniklo nepozorností řidiče.

S programem ŠKODA Pneugarance získáte slevu až 70% z ceny nové pneumatiky. Výše slevy (stejně jako doba platnosti záruky) závisí na hloubce zbytkového dezénu, přičemž limitem je 5 mm. Poškození pneumatiky vám už tedy nemusí zkazit náladu. Pneugarance na samostatné letní pneumatiky platí v České republice od 1. 3. 2016.

 

Štítek EU pro pneumatiky

Od listopadu 2012 musí být podle nařízení Evropské Unie označeny všechny nové pneumatiky prodávané v EU standardizovanými štítky. Štítky konečnému zákazníkovi poskytnou základní přehledné informace a mohou být prvním vodítkem při rozhodování o výběru nové pneumatiky. Díky označení, které vypadá podobně jako například u ledniček či jiných spotřebičů, tak každý na první pohled snadno zjistí vliv pneumatiky na spotřebu paliva, přilnavost pneumatiky za mokra a klasifikaci hluku výrobku. Odborníci vítají značení standardizovanými štítky pozitivně, nicméně poradenství odborníků v oblasti výběru pneumatik bude podle nich i nadále významné. 

Pneugarance kryje poškození a výrobní vady s možností poměrného proplacení zůstatkové hodnoty v závislosti na aktuálním opotřebení pneumatik. Výše záručního plnění se řídí zůstatkovou hodnotou a původní kupní cenou poškozené pneumatiky. Záruka uhradí zpravidla 30-70 % hodnoty nové pneumatiky. Pokud se vůz v důsledku poškození pneumatiky stane nepojízdným a řidič je držitelem doživotní záruky mobility, uhradí záruka i náklady na odtah.

Záruka nekryje poškození vzniklá na zaparkovaném voze v důsledku vandalismu. Uplatnění záruky je také podmíněno zakoupením nových zimních nebo letních pneumatik u nás. Nově zakoupená pneumatika automaticky získává tříletou záruku. 

Kontaktujte nás pro více informací:

Pardubice - Dubina Hradec Králové - Brněnská Hradec Králové - Br.Štefanů