BMW MOTORRAD SPEZIAL PŘENES SVŮJ CHARAKTER NA SILNICI

BMW MOTORRAD SPEZIAL PŘENES SVŮJ CHARAKTER NA SILNICI

Žádné pochyby, žádná překvapení, žádné kompromisy. S BMW Motorrad Spezial získáš motocykl se špetkou své osobnosti a nejvyššími standardy kvality. Ve specialitách BMW Motorrad najdeš obzvláště vysoce kvalitní speciální výbavu jako exkluzivní volitelnou výbavu 719 Billet Packs, s exkluzivními barvami Option 719. Tuto výbavu si můžeš nyní objednat již při výrobě motocyklu.

Hned od začátku je dbáno na harmonické začlenění do celkového vzhledu motocyklu, což znamená že všechny díly jsou dokonale integrovány do celého konceptu stroje, což motocyklu dodá konzistentní a exkluzivní vzhled. Při souhře dlouhodobých vývojových dovedností BMW Motorrad a interakci složitých výrobních postupů, spojených s tradicí a uměleckým zpracováním, dosahujeme nové úrovně významu a exkluzivity. V našem konfigurátoru si svůj motocykl můžeš ještě dále vylepšit až na nejvyšší úroveň se speciálním vybavením, speciálními funkcemi a volitelným příslušenstvím a nechat si vše precizně namontovat těmi, kteří znají tvůj motocykl BMW nejlépe. Námi.

OPTION 719 

S Option 719 získáváš kousek skutečné historie BMW Motorrad. Toto číslo bylo vždy používáno v našich berlínských závodech pro zakázkové výrobky. Bez ohledu na to, jakou sadu frézovaných dílů použiješ k individuálnímu vylepšení motocyklu, obsahuje každá sada komponenty jako například víko hlavy válců, šroub pro plnění oleje, přední kryt motoru, nastavitelnou ruční páku, víko vyrovnávací nádrže a v závislosti na modelu ještě další frézované díly volitelného vybavení Option 719. Sám rozhodneš o tom, zda bude motocykl vypadat spíše puristicky a elegantně, autenticky a robustně, nebo individuálně a sportovně. Kromě toho můžeš také objednat již z výroby kvalitní kovaná kola a elegantní sedla.

Precizně kovaná kola s působivým designem

Jiskry létají vzduchem. Bruska se prořezává barvou řezá barvou s klinickou přesností a odhaluje pouze ty nejlepší hliníkové konstrukce. Třpytivá slitina přitahuje pozornost. Dokonalý kontrast. Kovaná kola Option 719 představují vyjádření standardu nejvyšší kvality. Každý pohyb a úkon je prováděn s maximální opatrností - vysoce sofistikovaná kovaná kola jsou vyrobena z masivního hliníkového bloku.

Dokonalé a elegantní sedlo

Můžeš vycítit kvalitu a pozornost ke každému detailu. A není divu, protože jen nejlepší profesionálové pracují s maximální péčí na výrobě sedla Option 719 – od prvního kroku až po poslední vlákno. To umožňuje dosažení nejvyšší kvality, skutečné mistrovské dílo. A to není vše: povrch sedla je absolutně odolný proti každému počasí. Prošívání ve tvaru diamantu a vyšívané označení modelu dodávají tomu všemu elegantní vzhled.

Balíčky s důrazem na detail

Není pochyb: vysoce kvalitní produkty vyžadují složité procesy. Hodnotu balíčků Billet můžeš vidět již na první pohled. Přesnost při výrobě a složitý design. A zvláště odolný hliník – ruční páčky a opěrky nohou jsou vyfrézovány z jednoho bloku hliníku, kryty hlavy válců a řemene jsou vyrobené z kovaného polotovaru. Vyvinuté v souladu s nejpřísnějšími směrnicemi kvality BMW. Vždy perfektně padnou. Znamená to, že dostaneš kola vyrobená na míru. V nejvyšší kvalitě – již při výrobě motocyklu.


BARVY OPTION 719

S novými barvami Option 719 propůjčíš svému motocyklu zvláštní auru. Díky technologii ultramoderních barev spolu s emocionálními detaily bude tvůj stroj králem silnice. Díky tradičním, ručně nanášeným linkám, nebo ručnímu nástřiku hliníkových nádrží se každý motocykl stává jedinečným. A to nejlepší – barvy Option 719 dokonale odpovídají veškeré speciální výbavě BMW Motorrad Spezial.

Koruna pro tvůj stroj
Pouze špičkoví designéři se speciálními schopnostmi dokáží provést perfektní povrchovou úpravu. Vysoce sofistikované řemeslné umění přináší skutečnou jedinečnost: platinové linky jsou korunou pro palivovou nádrž a boční kapotáž modelů R 1250 RT, K 1600 GT a K 1600 GTL. Vytvoř si jedinečný motocykl Pravá řemeslná výroba a ultramoderní motocykl. To jsou ručně malované čáry, založené na skutečném nadšení a dlouhodobých tradicích – již od roku 1923 pro BMW Motorrad.

Ručně broušené skutečnými odborníky
Každý krok je při lakování s barvami Spezial prováděn s největší péčí kvalifikovanými odborníky a perfekcionisty - z nichž úkony jsou skutečně výsledkem opravdového řemeslného umění. Vezměte si například lakování metalízou Black Storm/Vintage, která dělá model R nineT opravdu jedinečný. Ručně broušené aplikace dodávají motocyklu retro vzhled a dělají každý motocykl unikátní. Protože neexistují dvě stejné palivové nádrže. 

HP DÍLY

Vysoký výkon
dvě slova pro ty, kteří hledají absolutní maximum. S HP díly dodáš svému motocyklu ještě sportovnější vzhled – dokonce i s objednáním při výrobě motocyklu.

Získáš vysoce kvalitní díly vyrobené z karbonu, titanu a hliníku. Díky ním bude tvůj stroj jedinečný. Balíček HP Billet dodá tvé mašině ještě nápadnější vzhled. Obsahuje následující součásti: přední kryt motoru, kryt hlavy válců a šroub zátky plnicího hrdla motorového oleje, nastavitelné páčka brzdy a spojky, víčko expanzní palivové nádrže. Model R 1250 GS je dodáván také se systémem opěrky jezdce a doprovodným zrcátkem. HP sportovní výfuk zajišťuje ještě lepší a mocnější zvuk. HP díly dodají tvému stroji individualitu a extravaganci.