BMW EXPERIENCE DNY, PŘELOUČ

BMW EXPERIENCE DNY, PŘELOUČ

AKCE SE RUŠÍ.

AKCE BMW EXPERIENCE DNY BYLA ZRUŠENA.

ZKUS SI JÍZDU V TERÉNU S BMW GS POD VEDENÍM PROFESIONÁLŮ.

Jestli tě láká vyzkoušet si na vlastní kůži, jak se cestuje mimo silnice, jsou BMW GS EXPERIENCE DNY dny právě pro Tebe.
Nevadí, že jsi zatím jezdil jen po asfaltu, otestovat motorku v terénu může s pomocí našich instruktorů každý! 

VYZKOUŠÍŠ VŠECHNA NAŠE GS

Nemáš vlastní GS nebo máš leštěnku, která terén ještě neviděla? Myslíme i na to!
Máme pro tebe připravené motorky BMW R 1250 GS Adventure, R 1250 GS, F 850 GS Adventure, F 850 GS, F 750 GS, G 310 GS a Urban GS, které si všechny otestuješ.

KOLEKCE RIDE AND STYLE

Pro účastníky BMW GS EXPERIENCE DNŮ 2021 jsme připravili speciální nabídku vybavení motorkáře z kolekce Ride and Style https://www.bmw-motorrad.cz/cs/wear/apparel.html. Detailní informace dostaneš při registraci.

ÚČASTNICKÝ ONLINE POPLATEK 3 990 KČ ZAHRNUJE:

  • Zapůjčení motorek BMW GS
  • Profesionální instruktory
  • Teoretickou i praktickou část výuky jízdy v terénu
  • Občerstvení

Po vyplnění registračního formuláře ti zašleme fakturu na tvou kontaktní emailovou adresu. 
Závazná rezervace je platná až po zaplacení účastnického poplatku. Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH.

Všechny testovací motorky jezdí na palivo Shell V-Power Racing. Shell udává trend v oblasti vývoje paliv již více než sto let.

Těšíme se na tebe.
MOTOCENTRUM BARTH, autorizovaný dealer BMW Motorrad

Administrátor registračního poplatku:
MIRACLE Advertising, odštěpný závod
Sousedíkova 972/7, 190 00 Praha 9
IČO: 08910821
DIČ: CZ685078291

Kontakty

Ludovít Liška
E-mail: bmwroadshow@miracle.sk
Telefon: +420 720 543 373

PODMÍNKY ÚČASTI 

BMW GS je event určený pro širokou motorkářskou veřejnost za účelem otestování motocyklů BMW. Z důvodu bezpečnosti bude účastníkovi umožněna testovací jízda pouze za předpokladu, že bude vhodně oblečen (motocyklový oblek, chránič páteře, pevná obuv, rukavice) a bude mít upevněnou motocyklovou přilbu. Po celou dobu testovací jízdy je účastník povinen se řídit pokyny Organizátora a dodržovat předpisy provozu na pozemních komunikacích.

  • Přítomnost na akci je na vlastní zodpovědnost každého účastníka.
  • V případě ublížení na zdraví či smrti nebo jiné újmy se účastník akce vzdává vůči organizátorovi nároku na odškodnění.
  • Zřeknutí se nároku na odškodnění se nevztahuje na případy podléhající zákonu o právní zodpovědnosti výrobce za své produkty.
  • Zbavení organizátora zodpovědnosti se netýká ani případů, kdy účastník akce utrpí újmu úmyslným konáním nebo hrubou nedbalostí organizátora, případně pokud účastník akce utrpí zranění následkem nevyhovujícího stavu vozidel, poskytnutých organizátorem.
  • Účastník akce se zavazuje v plném rozsahu uhradit náhradu škody v případě vznesení nároků vůči organizátorovi třetí stranou, pokud tato třetí strana utrpí zranění, ublížení na zdraví s následkem smrti nebo jinou újmu konáním níže podepsané osoby či vozidly, která tato osoba při akci používala.
  • Výše uvedené ustanovení se nevztahuje na případy, kdy nárok třetí strany podléhá rozsahu pojištění organizátora; v rozsahu, v jakém pojišťovna uplatňuje nárok na proplacení vzhledem k likvidaci takové škody, zahrnuje odškodnění i daný nárok na proplacení.
  • Účastník akce se rovněž zavazuje v plném rozsahu zbavit organizátora zodpovědnosti a uhradit náhradu škod v případě jakéhokoliv porušení zákona, jiných právních úprav či předpisů při používání vozidel níže podepsanou osobou; organizátor v takovém případě může uhradit škodu a má právo uplatnit následně nárok na proplacení dané částky níže podepsanou osobou.
  • Výše uvedené ustanovení se netýká případů, kdy se porušení zákonů a předpisů dopustí organizátor
  • Účastník akce musí být držitelem platného oprávnění k řízení motorových vozidel odpovídající skupiny testovaného motocyklu nebo vozidla.
  • Účastník nese vůči Organizátorovi zodpovědnost za všechny škody, které způsobí na jeho vozidlech. Spoluúčast v případě nehody činí 26 000 Kč
  • Účastník akce nesmí být pod vlivem alkoholu nebo omamných látek.
  • Organizátor si vyhrazuje právo podmínit účast na akci provedením dechové zkoušky.
  • Organizátor si vyhrazuje právo odmítnout účast na akci osobám s pozitivním výsledkem dechové zkoušky na požití alkoholu nebo omamných látek.