AUTORIZOVANÝ SERVIS ZNAČEK BMW, YAMAHA, CFMOTO, APRILIA, MOTO GUZZI, VESPA A PIAGGIO V PARDUBICÍCH

AUTORIZOVANÝ SERVIS ZNAČEK BMW, YAMAHA, CFMOTO, APRILIA, MOTO GUZZI, VESPA A PIAGGIO V PARDUBICÍCH

Autorizovaný servis motocyklů v Pardubicích.

Autorizovaný servis je pro každého majitele motocyklu důležitou součástí jeho života. Bez ohledu na značku motocyklu, měli byste se spoléhat na odbornou pomoc autorizovaného servisu. V dnešní době, kdy jsou motocykly složitější než kdy jindy, je klíčové mít k dispozici výrobce schválený tým odborníků, kteří mohou poskytnout kvalitní servis.

MOTOCENTRUM BARTH JE AUTORIZOVANÝM SERVISEM ZNAČEK

 
BMW MOTORRAD      YAMAHA      CFMOTO      APRILIA      MOTO GUZZI      VESPA      PIAGGIO  
 
 

OBJEDNAT SE DO SERVISU

VÝHODY AUTORIZOVANÉHO SERVISU:

Odborná a kvalitní oprava: V našem servisu máme kvalifikované a školené techniky, kteří mají přístup k nejnovějším informacím a technologiím. To zajišťuje, že vaše motocykly budou opraveny kvalitně a s použitím nejlepších postupů.

Použití originálních náhradních dílů: Používáme originální náhradní díly, které jsou speciálně navrženy pro váš motocykl. To zajišťuje, že vaše motocykly budou mít optimální výkon a bezpečnost.

Záruka: Poskytujeme záruku na opravy a náhradní díly, což znamená, že pokud se objeví nějaký problém, můžete se spolehnout na to, že bude vyřešen bezplatně.

Profesionální přístup: Máme příjemný a profesionální přístup ke svým zákazníkům. Technici vás informují o všech provedených opravách a poradí vám s dalšími údržbou vašeho motocyklu.

Udržení hodnoty motocyklu: Když se rozhodnete pro autorizovaný servis, můžete se spolehnout na to, že vaše motocykly budou udržovány v dobrém stavu. To pomáhá udržet jejich hodnotu, pokud se rozhodnete pro jejich prodej v budoucnu.

Jak se k nám dostanete? 

Pro více informací o našem servisu neváhejte kontaktovat naše specialisty:

 

Martina Blažková

Martina Blažková

asistentka motocentra - objednávky na servis

martina.blazkova@motocentrum-barth.cz