APRILIA vyjíždí s letní akcí na oblíbené modely SHIVER a DORSODURO.

APRILIA podpořila dvě své "devítistovky" letní akcí, která Vám nabízí buď speciální cenovku nebo výfuk zdarma. TAK CO JE PRO TEBE ZAJÍMAVĚJŠÍ?

APRILIA SHIVER 900

  • Aktuální cena 229.900 Kč + KONCOVKA VÝFUKU 2S001108 Akrapovič ZDARMA
  • AKČNÍ CENA 215.900 Kč - bez výfuku

TECHNICKÉ ÚDAJE KE STAŽENÍ >    Domluvit TESTOVACÍ JÍZDU >

„Naháč“ z Noale, poháněný novým vidlicovým dvouválcem, disponuje větším zdvihovým objemem, který zaručuje vyšší točivý moment a více potěšení z jízdy.

Ještě sportovnější výkony v kombinaci s rámem nejvyšší kvality posouvají měřítka pro zážitky z jízdy v segmentu sportovních motocyklů bez kapotáže na novou úroveň. Intuitivní, výkonný, agilní a technicky vyspělý motocykl navazuje na bohaté tradice značky Aprilia nabídkou maximálního potěšení z jízdy.

Jako obvykle dala Aprilia svému novému motocyklu do vínku vytříbené mechanické díly a vynikající podvozek. Aprilia Shiver 900 rozvíjí původní koncept motocyklu, který při svém prvním uvedení na scénu v roce 2007 představoval revoluci jako první sériově vyráběný motocykl s technikou „ride-by-wire“, elektronicky řízeným ovládáním škrticích klapek motoru.

 

APRILIA DORSODURO

  • Aktuální cena 258.900 Kč + KONCOVKA VÝFUKU 2S001109 Akrapovič ZDARMA
  • AKČNÍ CENA 239.900 Kč - bez výfuku

TECHNICKÉ ÚDAJE KE STAŽENÍ >    Domluvit TESTOVACÍ JÍZDU >

Supermotard značky Aprilia přichází v ještě dokonalejší podobě s jediným cílem: poskytnout maximální potěšení z jízdy. Motocykl Dorsoduro 900 vychází z tradičního zastoupení značky Aprilia v tomto segmentu a je skutečným generátorem radosti z jízdy.

Modernizovaný dvouválec s točivým momentem 90 N.m v kombinaci s konstrukcí podvozku nejvyšší úrovně umocňuje osobitý charakter motocyklu pro radost z jízdy. Zcela elektronicky ovládané škrticí klapky „ride-by-wire“ s nastavitelnou charakteristikou motoru, protiprokluzový systém a ABS završují excelentní technickou výbavu. Aprilia Dorsoduro je motocyklem pro radost z jízdy par excellence. Jeho konstrukce, zrozená z geniální intuice značky Aprilia, byla podřízena jedinému cíli: poskytovat maximální možné potěšení z jízdy na silnici díky nejlepším provozním vlastnostem v kategorii sportovních motocyklů a supermotardů.

MOTOCENTRUM BARTH - PARDUBICE