Aprilia TUAREG 660, nejmodernější adventure

Aprilia TUAREG 660, nejmodernější adventure

Novinka od skupiny Piaggio group

Představujeme nejnovější generaci legendárního modelu Tuareg, nejmodernějšího adventure motocyklu Aprilia. Zboř konvence, zapomeň na všechny staré předsudky a zažij čistou svobodu v sedle, na silnici i v terénu.

SENZACE ČEKÁ

Je jen na tobě, kdy ji zažiješ
Technický, dynamický, nepostradatelný a hrdě Italský Tuareg 660 neakceptuje pravidla ostatních, ale donutí tě přijmout nové výzvy a najít dokonalou stopu přesně tam, kde není žádná přilnavost. Tvoje odměna? Všechny představitelné pocity a vzrušení, jaké od jízdy na motocyklu očekáváš, a to za jakýchkoli okolností.

ZÁBAVNÝ A SPORTOVNÍ

Z okruhu na šotolinu: revoluce 660 pokračuje
Platforma Aprilia 660 už stihla přepsat pravidla na silnici a teď udělá totéž v off-roadu. Model Tuareg 660 má všechny výjimečné prvky, které zajistily úspěch RS 660 a Tuono 660, a originálním způsobem je nabízí každému jezdci, který sní o nové, více vzrušující formě dobrodružného cestování.
 

TUAREG V POHYBU

Nasedni a vydej se na cestu
Dnes už se základní myšlenka dobrodružství vytratila, a je na nás, abychom ji znovu objevili, a vrátili ten magický pocit. Ať už tvoje představa ideálního hřiště vypadá jako pouštní duny, alpské stezky nebo městský provoz se všemi jeho nástrahami, jediné, co potřebuješ, je přilba a klíček od motocyklu Tuareg 660. Dej se do pohybu a odstartuj tvou cestu.


NÍZKÁ HMOTNOST

Maximální výbava a minimální hmotnost
Se suchou hmotností pouhých 187 kg je Tuareg 660 novým etalonem ve svém segmentu, pokud jde o lehkost. Konstruktéři Aprilia odstranili každý možný gram, a zároveň vybavili Tuareg veškerými nezbytnostmi pro dobrodružné cestování, počínaje velkorysou 18litrovou palivovou nádrží.
Méně hmotnosti = vždy více zábavy!


OFF-ROADOVÉ ODPRUŽENÍ

Vyšší zdvihy, žádné kompromisy
43mm přední vidlice a zadní monoshock s progresivním přepákováním nabízí shodně 240 mm zdvihu. Zajišťují tak trakci v terénu a zábavu na místech, kde ostatní musí zavřít plyn.

UPRAVENÝ MOTOR

Jiný projev, identický charakter 660
Řadový dvouválec nyní nabízí maximální výkon 80 koní, špičku točivého momentu 70 Nm a výrazně posílenou křivku ve spodním a středním pásmu. Olejová vana snižuje vertikální rozměry motoru a světlá výška dosahuje více než 240 mm, zatímco výška sedla je nižší než 860 mm.
 

TECHNOLOGIE APRC

Čistě off-roadové jízdní vlastnosti, sportovní technologie
Čtyři jízdní režimy, z nichž dva jsou nastavitelné (jeden určený pro off-road). ABS lze vypnout na obou kolech nebo jen vzadu. Systém APRC dále zahrnuje kontrolu trakce, tempomat, motorové mapy a nastavení brzdného účinku motoru. Vše se ovládá prostřednictvím přehledného a čitelného 5" TFT displeje.
 

RÁM A ODPRUŽENÍ APRILIA

Rozdíl, který poznáte

Model Tuareg 660 je věrný tradici podvozků Aprilia, což jinak řečeno znamená, že je vynikající. To vše díky novému rámu z ocelových trubek a hliníkovými výztuhami, který je spojen s motorem na šesti místech, rozvoru jen lehce přes 1500 mm, a pečlivému rozložení hmotnosti a centralizaci hmot.

Lucie Pulkrábková

Mgr. Lucie Pulkrábková

prodejce motocyklů

lucie.pulkrabkova@motocentrum-barth.cz