APRILIA TI ZAJISTÍ SPORTOVNÍ VÝFUK AKRAPOVIČ ZDARMA!

Akční nabídka Motocentra BARTH na motocykly značky APRILIA

 

SPORTOVÍ VÝFUK V HODNOTĚ 62.000 KČ - NYNÍ ZCELA ZDARMA

Ke každému motocyklu Aprilia Tuono Factory, Aprilia Tuono RR, RSV4 1000 RR teď dostaneš výfuk Akrapovič v hodnotě 62.000 Kč ZDARMA.
Nabídka platí na skladové motocykly do vyprodání zásob, nebo nejdéle do 31. března 2020. Nelze kombinovat s jinými akcemi. Finanční plnění je vyloučeno. Montáž příslušenství může být dealerem zpoplatněna.

TUONO V4 FACTORY

S TOUTO VERZÍ VYSTOUPÍTE Z DAVU 
Vrcholná verze „naháče“ Aprilia je dalším vývojovým stupněm tohoto jedinečného motocyklu, jehož skvělé výkony a sportovní vzhled jsou příslibem výjimečných zážitků z jízdy. Nový model Tuono V4 1100 Factory se může pochlubit nejvyspělejším systémem elektronicky řízeného poloaktivního odpružení na trhu. Systém Öhlins nabízí provozní vlastnosti a možnosti nastavení, které zaručují strhující jízdu na silnici i závodním okruhu.

ZJISTIT VÍCE >

TUONO V4 RR

NEJNOVĚJŠÍ A NEJPŮSOBIVĚJŠÍ ČLEN DYNASTIE SPORTOVNÍCH „NAHÁČŮ“
Historicky nejrychlejší a nejsportovnější motocykl bez kapotáže byl odvozen přímo z modelu RSV4, sedminásobného mistra světa v závodech superbiků. Nová evoluční verze poskytuje výjimečné výkony. Nový sofistikovaný systém elektronického řízení zahrnuje soubor vyspělých systémů pro řízení jízdní dynamiky včetně systému APRC, funkce Cornering ABS pro optimalizované brzdění v zatáčkách, omezovače rychlosti pro jízdu uličkou v boxech a tempomatu.

ZJISTIT VÍCE >

RSV4 RR

EVOLUCE JEDINEČNÉHO A VÍTĚZNÉHO PROJEKTU

Více než 200 k, ještě vyšší výkony, nižší hmotnost, efektivnější jízda na závodním okruhu a nové potěšení z jízdy na silnici díky nejlepší možné technice včetně souboru vyspělých elektronicky řízených systémů APRC a závodního protiprokluzového systému ABS.

ZJISTIT VÍCE >

DORUČÍME MOTOCYKLY PO CELÉ ČESKÉ REPUBLICE

MOTOCENTRUM BARTH

Lucie Pulkrábková

Mgr. Lucie Pulkrábková

prodejce motocyklů

lucie.pulkrabkova@motocentrum-barth.cz