100 let autentické vášně s MOTO GUZZI

100 let autentické vášně s MOTO GUZZI

VÝROČÍ MOTO GUZZI

100 LET AUTENTICKÉ VÁŠNĚ

Moto Guzzi slaví století historie motocyklů. Navždy věrná svým hodnotám, nadčasová a vždy módní. Představuje autentickou vášeň pro motocykly. Být Guzzista není o motocyklu, který si vyberete, je to o tom, kdo jste.
 

TRADICE

"Od prvního poválečného období až po pandemii Covid-19. Sto let překonávající jakoukoli válku"
Sto let vynikajících motorek, vítězství, dobrodružství a významných osobností, které definovaly mýtus o značce Orla. 100 let historie nejautentičtější značky světového motorismu. Století historie motorismu a neustále na špici, se schopností inovovat a přitom zůstat věrná svým hodnotám a tradicím.
 

EXKLUZIVNÍ EDICE

V7, V9 a V85 TT SPECIÁLNÍ VÝROČNÍ EDICE 100 LET

Na počest této příležitosti Moto Guzzi vyrábí omezenou sérii svých modelů V7, V9 a V85 TT ve speciální Centenario limotované edici, která bude k dispozici pouze v roce 2021.

STYL, KTERÝ SE STAL SOUČÁSTÍ HISTORIE

Výrazné a exkluzivní barevné schéma připomíná slavnou a jedinečnou historii Moto Guzzi, která čerpá inspiraci z legendárních motocyklů, jako je mimořádný a ambiciózní osmiválec z roku 1955, který byl vyvinutý pro soutěžení na mistrovství světa ve třídě 500. Projekt tak odvážný a mimořádný, že překvapil celé motoristické odvětví.
 

BARVY LEGENDY

Tento milník v historii motocyklů debutoval jednoduchým barevným schématem, které vystihovalo samotnou podstatu závodění pomocí kombinace palivové nádrže z kartáčovaného kovu, zelené kapotáže a koženého sedadla. Tyto barvy také charakterizovaly model Bialbero 350, jeden z nejúspěšnějších závodních motocyklů v historii, který ovládl třídu mistrovství světa 350 a v letech 1953 až 1957 získal 9 po sobě jdoucích titulů (5 jezdec a 4 výrobce).


NA KŘÍDLECH ORLA

Zelená byla také barvou, kterou „nosí“ Normale, vůbec první model Moto Guzzi, a od té doby se možná také tato barva považuje za nejikoničtější odstín Orla. Ve výroční edici byla reinterpretována moderním pojetím v matných a metalických variantách, které dávají najevo autentičnost i robustnost. Doplňkem karoserie je sedadlo čalouněné kůží v přírodní barvě, kterým se zdůrazňuje legendární italská pozornost k detailu. Mezi další jedinečné detaily patří také orel ve zlatém provedení a speciální výroční logo.
 

 

MODELY

V7 STONE CENTANARIO
Půl století neuvěřitelných emocí

V7 se nikdy nebojí přepsat historii, a to ani po více jak 50 letech od chvíle, kdy se objevila na scéně. Tato světově uznávaná italská ikona motocyklu mění barvy i estetiku, ale nebojte se, charakter a osobnost, díky nimž se stala tak nadčasovým mistrovským dílem, zůstávají nedotčené.

OBJEV VÍCE

V9 BOBBER 

Skvělá na pohled a sen s ní jezdit

V9 se vždy chlubila úchvatným stylem, ale tato výroční edice přináší nové detaily, které ji posouvají na další úroveň, pokud jde o krásu a eleganci. Vylepšený motor a karoserie slibují neuvěřitelné vzrušení a potěšení z jízdy v každé zatáčce.
OBJEV VÍCE

V85 TT 

Sen na dvou kolech

Opravdu neexistuje lepší způsob, jak popsat modely V85 TT a V85 TT Travel, první klasické enduro na světě s motorem vyhovujícím normě Euro 5, které přináší mimořádný výkon v každém smyslu. Speciální výroční edice bezpochyby zapálí ducha každého Guzzisty.

GMG - 100 LET

Všichni do Mandella od 9. do 12. září 2021

MEZINÁRODNÍ DNY MOTO GUZZI

Deset let po posledním ročníku Giornate Mondiali Moto Guzzi je město Mandello opět připraveno přivítat tisíce nadšenců z celého světa a to ve dnech 9. až 12. září 2021. Tato jedinečná a velmi speciální událost se koná ve spolupráci s International Motorcycle Rally Committee a obcí Mandello del Lario. A ty slibují že tyto dny budou pro fanoušky legendárních italských motorek opravdu nezapomenutelnými.
#MOTOGUZZI100
 

MOTOCENTRUM BARTH, PARDUBICE