Skútry BMW C 400 nyní s tovární zárukou 5 let

Skútry BMW C 400 nyní s tovární zárukou 5 let

V dnešní době znamená městská mobilita více než jen dostat se z místa A do místa B. V dnešní době nechceš, aby ti něco uniklo, a chceš využít všechno, co ti město nabízí – a to i když jsi právě na cestě.

PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA BMW MOTORRAD

NEJDŘÍV BEZPEČNOST, PAK ZÁBAVA BEZ OMEZENÍ NÁJEZDU KILOMETRŮ.

Ten klid, který zažíváš na svojí mašině nemusí skončit jakmile vyprší tříletá záruka. S volitelným prodloužením záruky BMW Motorrad můžeš ujet všem nákladům za opravy závad – a to až po celkovou dobu 5 let a bez omezení nájezdu kilometrů.

Jsi neustále připojen? To C 400 X také. Jde o skútr střední velikosti, který se snadno vypořádává s výzvami mobility ve městě. Vezmi si s sebou na palubu svou oblíbenou hudbu a zažij město se svým osobním soundtrackem. Nebo můžeš plánovat s přáteli připojeným chytrým telefonem, aniž bys sesedal, zatímco pohodlně proplouváš metropolí. S C 400 X se tvé město a tvé trasy stanou velkým otevřeným prostorem. Otevřeným prostorem, který patří tobě, a který si můžeš zmapovat pro sebe, a u toho se pořádně bavit.

Více o modelu C 400 X >

5 let záruky na skladové modely C 400 X

Na všechny naše motocykly nabízíme nadstandardní záruku 3 roky, na skladové skútry C 400 X ti ale dáme ještě o dva roky navíc. 5 let kličkování městem naprosto bez starostí. 

Co je na městě zajímavého? Rozmanitost jeho obyvatel? Trendy, které v něm vznikají? Spousta možností? Všechno najednou! Abys jej mohl prozkoumat, chce to slušnou kondici – a někoho, kdo ti bude dělat komfortního průvodce na delších cestách pestrým městským životem: BMW C 400 GT. S ním pulzuje město ještě více a ty máš ještě větší dosah, přesně jako tvé digitální spojení se světem. Protože s tímto středním skútrem zažiješ ve městě stejné pohodlí a živelnost jako při cestách mimo město. Objev novou dimenzi svého města se skútrem C 400 GT a užij si mnohem, mnohem víc všechno, díky čemu je tvoje město zajímavé.

Více o modelu C 400 GT >.

5 let záruky na skladové modely C 400 GT

Na všechny naše motocykly nabízíme nadstandardní záruku 3 roky, na skladové skútry C 400 GT ti ale dáme ještě o dva roky navíc. 5 let kličkování městem naprosto bez starostí.

PRO VÍCE INFORMACÍ NÁS NEVÁHEJTE KONTAKTOVAT: