NOVÉ BMW S 1000 XR - POHÁNĚNO SVOBODOU

NOVÉ BMW S 1000 XR - POHÁNĚNO SVOBODOU

Život bez hranic. Jestli je tvoje aktuální naladění sportovní, nebo cestovní, je s novým S 1000 XR úplně jedno. Vyzývat každou cestu a zatáčku na maximum bude tvůj denní chléb. Kombinace toho nejlepšího z obou světů, a to bez kompromisů. Už se nikdy nebudeš muset rozhodovat. Pouze jednou: mít svoje vlastní S 1000 XR.

VYHLÁŠENÍ VÁLKY ZATÁČKÁM A KILOMETRŮM

S 1000 XR #neverstopchallenging

Neznáš ústupky, vyžaduješ vždycky všechno. Od sebe, ale i od svého stroje. Neustálý boj o ideální linii: každá zatáčka o pár stupňů hlouběji, o pár milimetrů těsněji. Kilometr za kilometrem. Nový S 1000 XR představuje motocykl, který také nezná kompromisy. Je spojením sportovního charakteru a výdrže na dlouhé tratě v ideální formě. Jeho sportovní agresivita pochází z RR. Díky vynikající ergonomii a vzpřímené, pohodlné poloze při sezení se zas můžeš dlouhé dny utkávat s každou zatáčkou i rovinkou. Závodní jízda, která skončí, až budeš ty chtít. A tak to má být. To si představujeme pod pojmem XR. A co ty? #NeverStopChallenging.

Po ideálníi linii – i v desingu

Přední maska a osvětlení se vyznačují ostrými hranami. Společně s výraznými žlábky podtrhují celkovou linii – agresivní a důslednou až do konce: opticky krátká zadní část ne náhodou připomíná super sporťáka. 

Naznačený zobák, typická flyline a pohodlná řidítka jsou předzvěstí neukojitelného hladu po kilometrech. Kilometrech, které si v pozici pohodlné i na dlouhých trasách opravdu užiješ i několik dní za sebou – také díky přepracované aerodynamice a opláštění. Ochrání tě ještě lépe před chladem, hlukem jízdy i před jakýmkoli nečasem. Díky nastavitelnému čelnímu štítu můžeš věnovat plnou pozornost cestě a polykat kilometry bez nepříjemných vibrací do helmy.

Výrazné barvy

Díky variantám laku u S 1000 XR vysíláš už vizuálně významný signál. Jasně definované barvy precizně zdůrazňují sportovně hranatý charakter motocyklu až do posledního detailu.

Návykové zatáčky: náš točivý moment

Motor modelu S 1000 XR vychází z vysoce výkonného motoru nového RR, který byl optimalizován v duchu XR pro nekompromisní výdrž na dlouhých tratích: mimo jiné jsou to speciální profily vačkového hřídele a vlastní rozdělovače, které zajišťují působivý točivý moment ze středu a nejširší využitelný rozsah otáček v dané třídě. Delší převod ve vyšších rychlostních stupních přitom poskytuje příjemný, klidný chod – budeš ho vnímat i slyšet.

Větší dynamika díky menší hmotnosti

Dynamika je rovněž otázkou hmotnosti. Model S 1000 XR váží při stejné výbavě o celých 10 kg méně než jeho předchůdce. V nejlehčí konfiguraci je možné dosáhnout dokonce 223 kg hmotnosti stroje připraveného k jízdě Tobě přitom nebude chybět ani gram a přesto každičký pocítíš – na každém metru. V podobě většího zrychlení, vyšší agility, kratší brzdné dráhy a lehčího manévrování.

TOVÁRNÍ ZÁRUKA 3 ROKY

NA VŠECHNY NOVÉ MOTOCYKLY, S MOŽNOSTÍ PRODLOUŽENÍ AŽ NA 5 LET

DOPRAVA MOTOCYKLU PO CELÉ ČR - ZDARMA

STAČÍ SI JEN ZVOLIT ADRESU A MOTORKU VÁM PŘIVEZEME AŽ DOMŮ