Chceš jezdit už od března 2024? Rozhoduje se již nyní!

Chceš jezdit už od března 2024? Rozhoduje se již nyní!

Spouštíme prodej BMW R 12 a R 12 nineT.

Chceš být mezi prvními motorkáři na silnici na začátku sezóny? Právě teď je ten správný čas na to zadat motorku do výroby, abys stihl první jarní vyjížďku! BMW vyběhlo hned s několika žhavými novinkami, nečekej a objednávej ještě dnes. Zastav se za našemi prodejci a nakonfiguruj si mašinu dle tvého gusta. Bude to BMW R 1300 GS, F 900 GS Adventure nebo R 12 nineT?

Kompletní nabídka motocyklů BMW Motorrad


 

Nové BMW R 12 nineT a R 12: klasický roadster pro dynamickou jízdu po okresních silnicích a klasický cruiser pro pohodové a uvolněné svezení. 
S modelem R nineT BMW Motorrad v roce 2013 představilo více než jen klasický roadster. Od samého počátku kombinoval klasický motocyklový design a moderní technologie s vysokou úrovní řemeslného zpracování a širokými možnostmi úprav. Krátce poté model R nineT doplnily další atraktivní deriváty, čímž vznikla celá rodina modelů BMW Motorrad Heritage.

BMW R 12: Elegance a výkon v jednom

Model R 12 oslní nejen svým elegantním vzhledem, ale také technologickými inovacemi, které z něj dělají perfektní spojení stylu a výkonu. S unikátním designem a pokročilými funkcemi je R 12 připraven zpříjemnit jakoukoli cestu.

BMW R nineT: Klasika s moderním nádechem

Pro milovníky klasiky s moderním dotekem je tu BMW R nineT. Tento model spojuje nezaměnitelný vintage design s moderní technologií a výkonem. Každá jízda na R nineT je pohlcujícím zážitkem spojením minulosti a současnosti.

Oba modely přinášejí nejen revoluční vzhled, ale také špičkové technické inovace, které posouvají hranice možností. Kromě toho si můžeš vybrat z řady přizpůsobitelných možností, abys svůj stroj přizpůsobili svým individuálním preferencím.

Zahájení prodeje: Připrav se na nejlepší jízdu svého života

S uvedením těchto nových modelů BMW R 12 a R nineT se otevírá dveře k nejlepší jízdě vašeho života. Připojte se k nám a buďte připraveni na začátek nové éry v moto světě.

Nenechte si ujít příležitost stát se součástí této exkluzivní komunity nadšenců a objevitelů. BMW R 12 a R nineT jsou připraveny rozproudit váš adrenalin a posunout vaše jízdní zážitky na novou úroveň. Připravte se na největší dobrodružství na silnici, které vám tyto novinky přinesou.

Více informací u našich prodejců BMW Motorrad:

Lucie Pulkrábková

Mgr. Lucie Pulkrábková

prodejce motocyklů

lucie.pulkrabkova@motocentrum-barth.cz