POZNEJ TEMNOU PŘITAŽLIVOST NOVINKY YAMAHA MT-07

POZNEJ TEMNOU PŘITAŽLIVOST NOVINKY YAMAHA MT-07

Díky více než 125 000 prodaným kusům je model MT-07 od svého uvedení na trh jedničkou ve třídě Hyper Naked. Díky motoru CP2 s objemem 690 ccm s vysokým točivým momentem, kompaktnímu a hbitému podvozku a vynikající všestrannosti budete tento model, který je jedním z nejprodávanějších motocyklů Yamahy, doslova milovat.

Temná přitažlivost

Pro rok 2021 dostane nová generace MT-07 výraznou novou kapotáž se dvěma křidélkovými přívody vzduchu a novým kompaktním LED světlometem, který vytváří futuristickou světelnou masku ve tvaru Y představující jednotný styl nejnovějších modelů Hyper Naked. A vytříbený motor splňující normu EU5 poskytuje ještě lineárnější odezvu s odvážnějším zvukem.

Nová širší hliníková řídítka umožňují snadnější zatáčení a lepší jízdní pozici, zatímco větší 298mm dvojité přední kotouče zajišťují silnější brzdný účinek. Špičkovou výbavu a nejlepší hodnotu ve své třídě podtrhují invertované LCD přístroje, černé ovládací páčky a kompaktní LED ukazatele směru.

Letmým pohledem

  • Design nové generace
  • LED světlomet
  • Dvouválcový motor CP2 EU5 o objemu 690 ccm
  • Větší přední kotoučové brzdy pro větší brzdný účinek
  • Dynamická jízdní pozice
  • Invertovaný LCD přístroj
  • LED ukazatele směru
  • Pneumatiky nejnovější generace
  • Barva, grafika a povrchová úprava

Design nové generace
Aby bylo u modelu MT-07 možné vizuálně vyjádřit točivý moment a výkon řady MT, jedo boční kapotáže implementována stylizovaná myšlenka proudění vzduchu. Design MT působí organičtějším a vyzrálejším dojmem a svou kompaktní kapotáží, integrovaným osvětlením a čistým designem povrchu zdůrazňuje ryzí charakter Hyper Naked. Stylizace zahrnuje nové komponenty a konstrukci, které dále zdůrazňují osobitou přitažlivost modelu MT-07.

LED světlomet
Kompaktní LED osvětlení v noci poskytuje jasné a silné světlo. Hlavní dálkový/potkávací LED světlomet vytváří ikonický design MT a zlepšuje viditelnost. 

Dvouválcový motor CP2 EU5 o objemu 690 ccm
Plně kompatibilní s EU5, stejná přitažlivá odezva a charakter motoru, snadno použitelný výkon a vylepšený zvuk motoru.

Větší přední kotoučové brzdy pro větší brzdný účinek
Nové větší dvojité přední brzdové kotouče o průměru 298 mm ovládané čtyřpístkovými brzdovými třmeny poskytují progresivnější brzdnou charakteristiku. Bez zvýšení neodpružené hmotnosti.

Dynamická jízdní pozice
Nová hliníková řídítka jsou na obou stranách o 15 mm delší pro agresivnější jízdní styl, která větším jezdcům poskytují pocit „velkého motocyklu“ při zachování příjemného jízdního charakteru.

Invertovaný LCD přístroj
Vylepšené rozhraní mezi strojem a jezdcem využívající invertovanou LCD obrazovku s přímou barvou. Kompaktní, moderní design a ovládání přeuspořádanými ovládacími prvky pro změnu rychlostních stupňů dotváří moderní kokpit působící vysoce kvalitním dojmem.

Informační brožura ke stažení - ZDE  Konfigrátor   

ZAJISTÍME DOPRAVU ZDARMA PO CELÉ ČR

MOTOCENTRUM BARTH, PARDUBICE