Rozdáváme kufry ZDARMA - ke každému modelu R 1250 GS Adventure!

Rozdáváme kufry ZDARMA - ke každému modelu R 1250 GS Adventure!

Posledních pár kusů legendárního stroje BMW R 1250 GS! Nyní se setem kufrů zcela ZDARMA.


Sada 3 hliníkových kufrů ZDARMA s každým motocyklem R 1250 GS Adventure!

Začínáme sezónu 2024 s velkolepou nabídkou pro všechny milovníky značky BMW. Pro všechny, kdo si pořídí nejprodávanější model R 1250 GS Adventure, máme připravený úžasný bonus - kompletní sadu 3 hliníkových kufrů ZDARMA! Tato nabídka je nejen lákavá, ale také praktická, ať už plánujete dlouhé cesty nebo jen výlety do přírody.

Každý zákazník, který si vybere tento legendární motocykl, obdrží sadu tří hliníkových kufrů ve stříbrné nebo černé barvě, a to včetně opěrky spolujezdce na horním kufru a samozřejmě kompletní sady zámků. A nejen to, máte také možnost vybrat si z široké škály barevných variant, abyste mohli svůj motocykl přizpůsobit vašemu osobnímu stylu.

Všechny nabízené motocykly jsou zcela nové a vyrobené v roce 2024. Konfigurace je pevně stanovená a nelze ji měnit, ale nebojte se, vše, co potřebujete, je již zahrnuto v těchto skvělých modelech.

A teď k tomu nejlepšímu - naše motocykly jsou plně vybaveny všemi výhodnými balíčky, které vám umožní ještě víc si užít vaše jízdu.

Nabídka akčních modelů BMW R 1250 GS Adventure

 

Balíčky výbavy zahrnují:

1. Paket Dynamic: Zahrnuje režim jízdy PRO, řadící asistent PRO a dynamickou ESA, která zajišťuje optimální pohodlí a bezpečnost během jízdy.

2. Paket Komfort: S chromovanými svody a výfukem, TPC kontrolou tlaku v pneumatikách, vyhřívanými rukojetmi a bezklíčovým startováním, tento balíček přináší maximální komfort a luxus.

3. Paket Touring: V tomto balíčku najdete držáky hliníkových kufrů, tempomat a přípravu pro navigační systém, které vám usnadní dlouhé cesty a objevování nových míst.

4. Světelný paket: Obsahuje adaptivní světlomet, přídavná mlhová světla, denní svícení, hlavní světlomet PRO a multifunkční směrová světla, která zlepší vaši viditelnost a bezpečnost za jakýchkoli podmínek.

A jako bonus ke všem těmto úžasným funkcím a výhodám je každý motocykl vybaven zárukou na 5 let nebo do najetí 499 999 km, takže se nemusíte bát, že byste se v příštích letech ocitli bez podpory.

Tak neváhejte a využijte této jedinečné příležitosti! Kontaktujte nás ještě dnes a pořiďte si svůj vlastní BMW R 1250 GS Adventure s kompletní sadou hliníkových kufrů ZDARMA. Vaše dobrodružství na silnici teď může začít!

Lucie Pulkrábková

Mgr. Lucie Pulkrábková

prodejce motocyklů

lucie.pulkrabkova@motocentrum-barth.cz

Lukáš Svoboda

Lukáš Svoboda

prodejce motocyklů

lukas.svoboda@motocentrum-barth.cz