BMW Motorrad Concept CE 02

Závan čerstvého vzduchu pro městskou elektrickou mobilitu na dvou kolech

BMW Motorrad Concept CE 02

Vzrušující odlišnost
Tvůj život – každý den. 24 hodin. Celý život makat od devíti do pěti – nic pro tebe. Oddychnout si před odpočinkem? Tvoje cesta není přímočará. Tvůj život není uhoněný. Žiješ vždy a všude. Vždy s tebou: BMW Motorrad Concept CE 02. Město je plné možností, patří jen tobě, protože je to tvůj život.

 

,,Concept CE 02 ukazuje nové proporce a moderní tvary v městském prostředí. “ Edgar Heinrich, Vedoucí designu BMW Motorrad
 

Design? Výrazný, a přesto minimalistický. Prostě úplně jiný. Skateboard jako stupačky a nápadný design LED světel pro výrazný vzhled ve dne i v noci. Design je tak čistý a jasný, že chceš hned nasednout a vyrazit. Protože nic není nemožné, pokud to děláš ty.

Radost z jízdy

Rozjezd na semaforu? Zrychlení? Hotovo. Plný točivý moment z klidu: Elektromotor skútru BMW Motorrad Concept CE 02 ti přinese čistou radost z jízdy. A to rychlostí až 90 km/h. Poloha sedačky a pohodlná ergonomie skútru BMW Motorrad ti spolu s výkonem 11 kW a dojezdem 90 km umožní surfovat dopravním provozem. I ta nejkratší trasa se stává tou největší zábavou. Stejně nekomplikovaná a jedinečná je i bunda: Díky nově vyvinuté technologii jsou ochranné prvky jednoduše natištěny – chrání tě, aniž by to bylo vidět. Neboť i zde platí: jsi tím, kým chceš být.
 


 

,,Skútr BMW Motorrad Concept CE 02 je spolehlivým partnerem v každodenním životě. Máte ho rádi, protože je pořád tady a prostě funguje.'' Alexander Buckan, Vedoucí designu vozidel BMW Motorrad

 

AUTOCENTRUM BARTH, PARDUBICE